3 abim var malesef son kizim:) eşim agzi durmaz gizlemez annemde hem niye gizleyim der olay olur eşimde kvnin doldurusundan biraz soguklar olan bana oluyor anliycagin benim durumlar cookkkk karışık kuzum en iyisi kendi isim diyorun gelirlerse ikis ankarada ayni yerdeler zaten yaoarlar.
Off kuzu yaaa Allah yardmcn olsun

Geçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilac

Gecmis OLSUN balik gorusmek uzere

BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.

Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)

Vallah ya benimde nazlancak kimsem yoktu ... hatta annem gelirdi kirk yilin basinda yardim ediyim derdi asla yaptirmazdim :)

Ay iyi olmuş fazlaliklar bende sevmiyorum iki poset ayirdim kendiminkinden birilerine veririm artık.
Bende bir büyük siyah poset attim bitane büyük poset de satmak icin ayirdim sadece esiminkileri...bukadar sectigi de iyi. Kayinvalidem diyor senelerdir bisey attirmiyormus esim :) eee evlenince mecbur yapiliyormus :-)
krndi kiyafetletimi arada bi seciyorum.
Esim ise gitsin sonra dolaplari silicem.

Back
X