- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.841
Aynen aynen başka topik burası değil :))Bence öbür gruptan biriyle karistirdialdatmakta zor arkadas
herseyi aklinda tutcen
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aynen başka topik burası değil :))Bence öbür gruptan biriyle karistirdialdatmakta zor arkadas
herseyi aklinda tutcen
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin kuzuuummm. Neler yaptın eltiye noolduKuzular ben geldim :)) öldüm ..
Sorma kuzum 2 den beri hastanedeyim rahminde kist çıktı bide gizli fıtık dedi Dr anneside tatile gitmiş bende başında durdum evine götürdüm yemeğini felan yaptım oğlunu havuza vermiş onu almaya gittim öyle geberdim anliycanHoşgeldin kuzuuummm. Neler yaptın eltiye nooldu
Oyy Kuzum ya. Annesi kardeşi olsa ancak bu kadar yapardı. Allah razı olsun senden inşallah.Sorma kuzum 2 den beri hastanedeyim rahminde kist çıktı bide gizli fıtık dedi Dr anneside tatile gitmiş bende başında durdum evine götürdüm yemeğini felan yaptım oğlunu havuza vermiş onu almaya gittim öyle geberdim anliycan
Hain bunlarAman sohbette geldim kaybolun heee![]()
1 tane oğlu var kuzum ilaçla geçer dedi DrOyy Kuzum ya. Annesi kardeşi olsa ancak bu kadar yapardı. Allah razı olsun senden inşallah.
Çocuğu var mı kist engel mi çocuğa kuzu? Tedavi falan
Hıımm iyi bari kuzu ilaçla geçerse. Sen nasılsın yorgunsun orası kesin de:)1 tane oğlu var kuzum ilaçla geçer dedi Dr
Kuzu bebek davasıyla ilgili boşver tekrardan aynı konuları açmaya değmezHıımm iyi bari kuzu ilaçla geçerse. Sen nasılsın yorgunsun orası kesin de:)
Kızlar o elti mi diye sormuş ne oldu ki canım aranızda
Haa ay pardon kuzu. Hatırladım. AfedersinKuzu bebek davasıyla ilgili boşver tekrardan aynı konuları açmaya değmez
Dısardaydm sarjm yok kızAman sohbette geldim kaybolun heee![]()
Önemli değil kuzucumHaa ay pardon kuzu. Hatırladım. Afedersin
Sorma cano hainler bir bir çıkıyor :))O zaten beni ipe götürüyodu ya aldatıyo bizi diye ç![]()
Valla dışardaydımİi bakalımyedik yedik
![]()