- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.861
Kızına başına iğne serum yedi iyi şimdilik p,tesi günü bida goturcemGeldim giz geldimmnaptin nasilsin? Elti noldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızına başına iğne serum yedi iyi şimdilik p,tesi günü bida goturcemGeldim giz geldimmnaptin nasilsin? Elti noldu?
Tamam tamamValla dışardaydım16 kalmış şarj
![]()
Beni de kattın sanki ammaSorma cano hainler bir bir çıkıyor :))
Yok kuzucum sen farklı bı hainsin bunlarla aynı kefeye koyma kendiniBeni de kattın sanki amma![]()
Nerdesin kıs senGeldim giz geldimmnaptin nasilsin? Elti noldu?
Yok kuzucum sen farklı bı hainsin bunlarla aynı kefeye koyma kendini![]()
Aman takiliom öyle :)Nerdesin kıs sen![]()
Cok gecmis olsun ya kücükler hastalaninca insan bi kötü oluyor :/Kızına başına iğne serum yedi iyi şimdilik p,tesi günü bida goturcem
Ne hainligimizi gördün kızYok kuzucum sen farklı bı hainsin bunlarla aynı kefeye koyma kendini![]()
Kız kicina olacaktı kızı yazmisimCok gecmis olsun ya kücükler hastalaninca insan bi kötü oluyor :/
Hahahahay arada komik konular oluyor napimBdv dedir kesin onun adres belli![]()
![]()
Hahahahayyy yazikkkKız kicina olacaktı kızı yazmisim![]()
Bak bak yoktunuzNe hainligimizi gördün kız![]()
Bı tane oğlu var aman çocuğuna bişi olmasın yazık çocuğa :)Hahahahayyy yazikkk![]()
Göz deki t geldi aklımaHahahahayyy yazikkk![]()
ANen ona gelicene eltine gelsinBı tane oğlu var aman çocuğuna bişi olmasın yazık çocuğa :)
:)))ANen ona gelicene eltine gelsin![]()
Unutamıyorum ki onuGöz deki t geldi aklıma![]()
Hahahahahaha bittim götün aydinnnn bittim helall olsunnnGöz deki t geldi aklıma![]()