- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.881
Bir gözdeki t iki kertenkele o ikisi canım sıkıldıkça hatırlayıp gülüyorum yemin ederimHahahahahaha bittim götün aydinnnn bittim helall olsunnndemet akalin sarkisini dinleyincede ben geliyim aklina
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gözdeki t iki kertenkele o ikisi canım sıkıldıkça hatırlayıp gülüyorum yemin ederimHahahahahaha bittim götün aydinnnn bittim helall olsunnndemet akalin sarkisini dinleyincede ben geliyim aklina
![]()
![]()
Ya vallah böyle diosun ya cok seviniyorunBir gözdeki t iki kertenkele o ikisi canım sıkıldıkça hatırlayıp gülüyorum yemin ederim![]()
Allaaah artık ne zaman duysam gülesim gelir :)))Hahahahahaha bittim götün aydinnnn bittim helall olsunnndemet akalin sarkisini dinleyincede ben geliyim aklina
![]()
![]()
Yerim seni kızlar zengin koca başlığını gördünüz mü benmi yanlış okudumYa vallah böyle diosun ya cok seviniyorun![]()
![]()
sen gül yeterrr canimmmm
Bir gözdeki t iki kertenkele o ikisi canım sıkıldıkça hatırlayıp gülüyorum yemin ederim![]()
Hahahahahahahahahay ben oraya yorum yazdim bileYerim seni kızlar zengin koca başlığını gördünüz mü benmi yanlış okudum![]()
Ayy millet bi tuhaf valla banlanırım diye hiç bişi demeden çıktım :)Yerim seni kızlar zengin koca başlığını gördünüz mü benmi yanlış okudum![]()
Kız aklın onlara çalışmıyosa kırkına da gelsen olmazdı zaten aklında :)Hahahahahahahahahay ben oraya yorum yazdim bilesimdiki genclerin gözü ne acik giii benim aklimdan hic öyle birsey yoktu ...
Cok sükür ask evliligi yaptim :) yine olsa yine öyle yaparimKız aklın onlara çalışmıyosa kırkına da gelsen olmazdı zaten aklında :)
Sorma ya dönüp dönüp bida baktımHahahahahahahahahay ben oraya yorum yazdim bilesimdiki genclerin gözü ne acik giii benim aklimdan hic öyle birsey yoktu ...
Aman nurum tut kendi biz bisiler yapcaz diye kıçımizi yirtiyoz millet olana konma derdinde :)))Ayy millet bi tuhaf valla banlanırım diye hiç bişi demeden çıktım :)
Mantık işi bana göre değil anamCok sükür ask evliligi yaptim :) yine olsa yine öyle yaparim![]()
Oyy:) çok şükür canım hep mutlu olun inşallah :)Cok sükür ask evliligi yaptim :) yine olsa yine öyle yaparim![]()
Öyle kuzu ya. Bi de bir çok çalışan çiftin ikisinin aldığı maaşı alıyo. Aç gözlülük işte ne diyelimAman nurum tut kendi biz bisiler yapcaz diye kıçımizi yirtiyoz millet olana konma derdinde :)))
Mantık işi bana göre değil anamya ben çok salağım yada millet çok zeki
![]()
Kuzu tamam herkesin geliri gideri farklıdır ama şu bakalım sen bı ayaklarının üstünde sonra adamlar boylelerini parmağında oynatıyor aldatildim diye konu açıyorlar işte acıdım dusuncesineÖyle kuzu ya. Bi de bir çok çalışan çiftin ikisinin aldığı maaşı alıyo. Aç gözlülük işte ne diyelim
:) şeyma subaşı yı çok takip ediyosa demekKuzu tamam herkesin geliri gideri farklıdır ama şu bakalım sen bı ayaklarının üstünde sonra adamlar boylelerini parmağında oynatıyor aldatildim diye konu açıyorlar işte acıdım dusuncesine
Hahahahahahaha buna sesli güldümmmm:) şeyma subaşı yı çok takip ediyosa demek![]()
Ben bu aralar kerimcani takip ediyorum aman allahim napican:) şeyma subaşı yı çok takip ediyosa demek![]()
:))Hahahahahahaha buna sesli güldümmmm