- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.901
Bende murat övüçü izliyip gülüyorumm:)Ben bu aralar kerimcani takip ediyorum aman allahim napican![]()
İnsanlar ikiye üçe dörde ayrılır gider senle ben etkilenmeyen kısmındaysak demek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende murat övüçü izliyip gülüyorumm:)Ben bu aralar kerimcani takip ediyorum aman allahim napican![]()
Ya varya ben kerincani seviyorum :) bana cok inandirici geliyorBen bu aralar kerimcani takip ediyorum aman allahim napican![]()
Benim sonum daha vahim aman Allahım Kerimcan yumuşak acaba ben ben ben nolcam acaba gelecegimden kortumBende murat övüçü izliyip gülüyorumm:)
İnsanlar ikiye üçe dörde ayrılır gider senle ben etkilenmeyen kısmındaysak demek :)
Bende seviyorum adamı anca konuştucan stres makinesi gibi Tv'de çıkınca eşim koş seninki çıktı diyoYa varya ben kerincani seviyorum :) bana cok inandirici geliyor![]()
Nasil twerk yapiyor amaBende seviyorum adamı anca konuştucan stres makinesi gibi Tv'de çıkınca eşim koş seninki çıktı diyo![]()
Benim sonum daha vahim aman Allahım Kerimcan yumuşak acaba ben ben ben nolcam acaba gelecegimden kortumablan star bebeğim
bak işte etkilendim
![]()
Hosgeldin kuzucumVeeeeeeeeeeee geldim![]()
Hosbuldummm kaynatmıssınızHerkes gitmişşşş![]()
Eee konu zengin koca bulma olunca kaynatalım dedikHosbuldummm kaynatmıssınız![]()
As hosgeldinizSelamın aleyküm gençler
Hoşgeldin kuzuHosbuldummm kaynatmıssınız![]()
HosgeldinSelamın aleyküm gençler
AleykümselammSelamın aleyküm gençler
Hea sorma o konu beni benden aldı yemin edermEee konu zengin koca bulma olunca kaynatalım dedik
Hosbuldumm nurum , hayat ışığımHoşgeldin kuzu