- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.921
Direk dans jartiyerHea sorma o konu beni benden aldı yemin ederm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk dans jartiyerHea sorma o konu beni benden aldı yemin ederm
Hemde cook fenaKuzucum konu fena ama![]()
Yok artık o kadarını okumadımDirek dans jartiyer![]()
Okumadö oralarnıJartiyer neyse de kostüm :))
Koz kapasaydn bekarm ben deseydinHııııhıııı
Okudu bu gözler![]()
Kiz roosss sende fal bakma potansiyeli varKoz kapasaydn bekarm ben deseydin![]()
Kız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demişOkumadö oralarnıonlardan mı bahsediyorlar
![]()
Dediler ki bekarların senden öğreneceği çok şey var okudumKoz kapasaydn bekarm ben deseydin![]()
Aaaa ben bu konuyu kacirmisimmmmKız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demiş
Libidoları düşüktü diye yakınıyo
Yaaaniiiii dediler ki buna sen karşılığında ne vericek sin falan bu da renkli bir yatak odası vaad ediyor![]()
Kuzucum konu fena ama![]()
Hemde cook fenazengin kocalarda kapı da bekliyordu , hep diziler yüzünden böyleler
![]()
Ayyyy okudum o ne öuleeee beeee yuh kuduruk şeyKız hazırlamış birine mumlar yakmış kapıdan yatak odasına kadar kapı çalınca kapıyı açmış yatağa geçmiş adam mumları görünce söndür şunları yangın çıkacak demiş
Libidoları düşüktü diye yakınıyo
Yaaaniiiii dediler ki buna sen karşılığında ne vericek sin falan bu da renkli bir yatak odası vaad ediyor![]()
Sayfa 17 ilk mesajAyyyy okudum o ne öuleeee beeee yuh kuduruk şey![]()
O nerden çıktı kızKiz roosss sende fal bakma potansiyeli var![]()
![]()
Söndür mumları yakcan her yeri![]()
Canim kahve cekti belki seni kandirir baktiririm diye düsündümO nerden çıktı kız![]()