- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
heyooo bende sonunda yaptım makarnamı ve size yazmadan önce afiyetle yedim 
anlatmaya başlayalım o zaman
malzemeler
Barilla Tagliatelle makarnası top top oluyo ben 4 top yaptım bu tarifte
50 gr kadar tavuk göğsü küçük doğranmış ( ben yoğun tavuklu sevmediğim için bu kadar dileyen artırabilir)
100 ml süt kreması
1 çay kaşığı köri
1 yemek kaşığı sıvıyağ
öncelikle makarnalarımızı haşlayalım süzdükten sonra yağımızı kızdırıp tavukları soteleyelim ardından köriyi de ekleyip az biraz daha pişirelim. kremayı koyup bir taşım fokurdatınca makarnaları ekleyip iyice sosa bulanmasını sağlayalım veeee nefis makarnamız hazır. bu tarifin orjinalinde mantarda var ancak ben sevmediğim için koymadım isteyen tavukla birlikte soteleyip mantarlı yapabilir. afiyetler olsunn
ayy çok heyecanlandım beğenirsiniz dimi







anlatmaya başlayalım o zaman

malzemeler
Barilla Tagliatelle makarnası top top oluyo ben 4 top yaptım bu tarifte
50 gr kadar tavuk göğsü küçük doğranmış ( ben yoğun tavuklu sevmediğim için bu kadar dileyen artırabilir)
100 ml süt kreması
1 çay kaşığı köri
1 yemek kaşığı sıvıyağ
öncelikle makarnalarımızı haşlayalım süzdükten sonra yağımızı kızdırıp tavukları soteleyelim ardından köriyi de ekleyip az biraz daha pişirelim. kremayı koyup bir taşım fokurdatınca makarnaları ekleyip iyice sosa bulanmasını sağlayalım veeee nefis makarnamız hazır. bu tarifin orjinalinde mantarda var ancak ben sevmediğim için koymadım isteyen tavukla birlikte soteleyip mantarlı yapabilir. afiyetler olsunn

ayy çok heyecanlandım beğenirsiniz dimi





