En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben de bakayım hemen:)

Derse giriş 8:40 çıkış 14:20 canım:) Orta okullar da 15:10 da çıkıyorlar
Bizim eskiden aynıydı ders saatleri sonradan değiştirdiler şimdi 9 da girip öğlen 12:10 da öğle yemeği çıkış 14:40 oluyor

40 dakika mı sizde de dersler🤔 Bizim tenefüsler kısa 5 dakika, öğle arası da 50 dakika:)
40 dakika ama öğle sonrası kaç dakika bilmiyorum :(( daha doğru şu ders saatlerini bilmiyorum giriş çıkışları biliyorum sadece ben hiç o kadar dikkat etmedim ilk teneffüs uzun sanırım bizde

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere bizim ders saatleri bu:)

2244821

Niye utanıyorsun kız:) Ben de okulun başında istemiştim öğretmenden, niye istedim hatırlamıyorum ama:KK70:
Bende akıllı saat aldığımda lazım olacağını düşündüm mesela ikiside istiyor sürekli ben gidip geldiğim için almadık yoksa okulun bulunduğu ortam için alınır yani şart çünkü :( bu yaz alacağız sanırım teneffüs saatlerinin bilmek lazım o durumda aramak için

Bende akıllı saat aldığımda lazım olacağını düşündüm mesela ikiside istiyor sürekli ben gidip geldiğim için almadık yoksa okulun bulunduğu ortam için alınır yani şart çünkü :KK43: bu yaz alacağız sanırım teneffüs saatlerinin bilmek lazım o durumda aramak için
Güvenlik var mı okulda?
23 Nisan içindir :olamaz:
Bizim öğretmenin öyle etkinlikle falan pek işi yok ya:))

Back
X