Her yıl yenilenen dekorasyon modasında bu yılda değişiklikler olacak. Son yıllarda popüler hale gelen pastel tonlar kullanılmaya devam ederken net geçişleri sevenler için koyu renkli tonlarda yer alıyor. Bu yıl evlerde en çok göreceğimiz renkleri hazırladık. Evinde değişiklik yapmak isteyenler için en moda dekorasyon renkleri.

2018 Ev Dekorasyon Renkleri

kirmizi.jpg


Kırmızı

Koyu kırmızı ve bordo renkleri 2018 yılı tasarımlarının en popüler renkleri olmaya aday oluyor. Salon ve oturma gruplarında kırmızı rengi kullanabilirsiniz. Kırmızının birkaç tonunu bir araya getirebilirsiniz.

Bakır Tonları

Evinizde kullanmak isteyeceğiniz diğer renklerden biri de bakır tonları olabilir. Mobilyaların dışında aksesuar seçimleriniz ve perde detaylarınızda bakır tonlarına ağırlık verebilirsiniz.

Lacivert

En sık kullanılan renklerden biri olan lacivert tüm ev dekorasyonu için uygun bir renk oluyor. Çabuk kirlenmemesi ve temizlenme kolaylığı ile çocuklu evler için tercih nedeni oluyor. Halı ve koltuklarda lacivert modası devam ediyor.

gri.jpg


Gri

Gri ev tasarımlarında bu yıl altın çağını yaşıyor. Gri perde ve koltuklar ile evinizde bütünlük yaratabilirsiniz. Duvar renklerinizde gri kullanabilirsiniz.

2018_Ev_dekorasyonu_renkleri.jpg


Hardal Sarısı

Işığı yansıtması ve enerji vermesi ile salon dekorasyonlarında hardal sarısı bir parça bulundurabilirsiniz. Koltuk minderlerinizi hardal sarısı tercih edebilirsiniz.

su_yesili.jpg


Su Yeşili


Aydınlık ve ferah bir ortam yaratabilmek için yatak odası, mutfak ve salon dekorasyonlarınızda yeşilin rahatlatıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. Evinizde su yeşilini yoğun olarak kullanmak istemiyorsanız küçük mobilya aksesuarlarında deneyebilirsiniz.

pastel_tonlar.jpg


Pastel Tonları

Son birkaç yıldır devam eden minimal ev tasarımlarının vazgeçilmez renk tercihi olan pastel tonları bu yılda varlığını devam ettiriyor. Mavi, pembe ve sarı renkleri evinizde kullanabilirsiniz. Bütünlük oluşturması açısından aynı dokudaki mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Aynı Rengin Farklı Tonları

Evini dekore ederken klasik çizgilere önem veren kişiler için bir rengin birçok farklı kullanımı bu yıl karşımıza çıkıyor. Koltuk, masa ya diğer ev aksesuarlarında yakın tonlardaki tasarımlar da yer alıyor.