Kuru şampuanlar, son dönemde özellikle yağlı saçlı kadınların daha çok ilgisini çeken bir ürün olarak piyasaya çıktı. Saçını kirli hisseden ve yağlanmış olduğunu düşünen fakat o an saçını yıkamaya vakti olmayanlar için güzel bir ürün sayılabilir. Özellikle çalışan kadınlar için saçını yıkamaya fırsat bulamadıkları anda güzel bir kurtarıcıdır. Ve tabiki kış mevsiminde uzun uzun saçların kurutulması ve şekil verme işlemleri vakit aldığında, akla gelebilecek en pratik ürün olabilir.

Saça yani yıkanmış hissi veren, saç diplerindeki yağlanmayı yok eden ve saça ekstra bir hacim sağlayan kuru şampuanlar, artık her şampuan markasında bulunmakta.

Kuru şampuan kullanımı için dikkat edilmesi gerekilen tek şey fazla kullanmamak. Çok kullanılması halinde hassas saç derisine zarar vermesi mümkün. Aynı şekilde kuru şampuan kullanılmış bir saçı daha sonra iyi temizlemek gerekiyor. Yoksa saç diplerinde kuru şampuan kalıntıları kepeğe dönüşebilir.

kuru_sampuan_kullanimi-600x437.jpg


Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?
Kuru şampuan nasıl kullanımı, daha çok acil durumlarda saçı daha temiz ve hacimli gösterebilmek için tercih edilebilir. Nasıl Kullanılır:

  • Öncelikle saçlarınızın karışık olmaması gereklidir. Kullanım öncesinde saçlarınızı mutlaka tarayın.
  • Saçları tutamlar halinde ayırın. Ve saç diplerine belirli bir mesafeden kuru şampuanı sıkın.
  • 4-5 dakika bekleyin.
  • Saçlarınızı öne eğerek saç diplerini karıştırın. Şampuanın her yere ulaşmış olduğuna emin olun.
Daha sonrasında hacimli ve yeni yıkanmış gibi temiz kokan saçların keyfini çıkarın.

Kuru Şampuanda En İyi Markalar
Kuru şampuan Batiste markası en çok tercih edilenlerden biridir. 5 farklı koku seçeneği de tercih edilmesinde etkilidir. Ürün özellikle ince telli saçlar için oldukça kullanışlıdır.

Elidor canlandırıcı etki sağlayan kuru şampuanı, hızlı yağlanan ve gün boyu ağırlaşan saçlar için çok etkili bir ürün. Elidor kuru şampuan nasıl kullanılır? diyenler için biraz zahmetli olduğunu söyleyebiliriz. Ürünü iyice saç diplerine ulaştırmak gerekiyor. Ve sonrasında mutlaka saçlar taranmalı.

Toni & Guy Cleanse kuru şampuan markaları arasında en çok kullanılanlardandır. Saçlara hacim veren ve taze bir görüntü sağlayan formüle sahiptir. Toni&guy kuru şampuan nasıl kullanılır? diye soranlar için mutlaka saç diplerine masaj ile uygulanması tavsiye edilir. Kullanımdan sonra saçları taramak ve şekil vermek oldukça kolay. Saç diplerinde pudra görüntüsü bırakmayan en iyi kuru şampuan markalarından biridir.

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır? En İyi Kuru Şampuan Markaları Tıklayın !

Sizi Yağlı Saçlarınızdan Kurtaracak En İyi Kuru Şampuanlar Tıklayın !

Elidor Kuru Şampuan Deneyen Var mı? Tıklayın !

Kuru Şampuan Kullanıcı Yorumları için Tıklayın !

Şampuansız Saç Nasıl Yıkanır? No Poo Yöntemi Tıklayın !

Yıpranmayan Saçlar! No Poo Akımı Tıklayın !

Şampuandan önce yapmanız gereken maskeler Tıklayın !