Son dönemde profesyonel bakımlarda gözde haline gelen boyalı saçlar için mor şampuan nasıl kullanılır? Saça doğallık ve ışıltı veren sarı saçlarda kullanılan mor şampuanları araştırdık.

Saçlarınızı doğal renginden çok açık gri, beyaz ya da platin sarısı gibi bir renge boyattığınızda bir süre sonra boya akabilir. Turunculaşma başlayan saçlarınız ilk boyandığı gibi güzel durmaz ve can sıkıcı bir görüntü oluşturabilir.

mor_sampuan_nedir_nasil_kullanilir.jpg


Mor Şampuan Nedir?

Saçlardaki boyanın akmasına bağlı olarak oluşan turuncu rengi alan ve saçı istediğiniz sarı ya da gri görünüme kavuşturan şampuanlardır. Genellikle profesyonel saç bakımlarında kullanılır.

Mor şampuan içinde doğal ışıltılar barındırır ve saça parlaklık kazandırmanıza da yardımcı olur.

Mor Şampuan Nasıl Kullanılır?


Saçlarınızı boyadıktan bir süre sonra haftada birkaç defa mor şampuan ile yıkama yapabilirsiniz. İlk kullanımda saçınızda renk değişikliği oluşabileceğini düşünmeyin. Düzenli olarak kullanmaya özen gösterin. Şampuanın mor rengi kalıcı değildir. Durulama ile tamamen akan bir özelliği vardır.

Mor şampuan uygulamalarını kuaföre saç cilası için gittiğinizde yaptırabilirsiniz. Mor şampuan kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra etkisini göstermeye başlayacaktır.

Saçınızı ıslatın ve mor şampuanı uygulayın. Gerekiyorsa iki defa tekrarlayabilirsiniz. Durulamadan sonra saç kremi kullanabilirsiniz.

Saçınızdaki fazla nemi alın ve doğal haline bırakın ya da kurutma makinası ile kurutun.

Mor Şampuan Nerelerde Satılır?

Kuaför salonlarında ya da profesyonel saç bakım malzemesi satan marketlerden satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlı mor şampuan bulabilmek için internet sitelerine göz atabilirsiniz. Ortalama fiyat aralığı 20 ile 150 lira arasında değişiklik göstermektedir.
  • Beğen
Reactions: DryaSzr