Kadınların çoğu bu soruyu merak ediyor. Erkekler hangi kadınlara aşık olur ya da erkekleri etkilemenin yolları nelerdir. Öncelikle kendinize güvenmelisiniz. Hiçbir erkek özgüveni düşük olan silik bir kadından hoşlanmaz. Daha sonra aşık olduğunuz ya da etkilendiğiniz kişinin özelliklerini keşfetmelisiniz. Erkekleri etkilemenin yolları;

1- Her Zaman Dik Durun Kendinizden Asla Ödün Vermeyin!

Kendine ait kuralları olan kadınlar erkeklerin her zaman için hoşuna gider. Çünkü erkekler bu kuralları yıkmaktan hoşlanır. Onları etkilemek adına asla olmadığınız biri gibi davranmayın. Bunun yanı sıra dik durmak sadece kişiliğiniz için değil fiziksel açıdan da oldukça önemli. Dik yürüyen kadın dışarıya karşı kendinden emin olma imajını yansıtır.

erkekler_nelerden_hoslanir-600x400.jpg


2- Kaçan Kovalanır

Sürekli mesaj atan, arayıp soran kadınlar, erkeklerin nabzında kolay kadın olarak değerlendirilir. Bırakın o sizi merak etsin. Erkekler nelerden hoşlanır ya da bana aşık olduğunu nasıl anlayabilirim diyorsanız kendinizi biraz geri çekmeniz daha doğru olacaktır.

3- Dış Görünüm Önemli

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye boşuna dememişler. Kadınların bakımlı olması erkekler içinde oldukça önemli. Sonuç olarak ilk bakışta kişisel özellikleriniz değil kıyafetleriniz ile iyi bir intiba bırakırsınız. Temiz ve tertipli olmaya özen gösterin. Erkekler nelerden etkilenirler konusu ise biraz daha farklıdır. Çoğu erkek güzel söz duymaktan ve ona muhtaç olduğunuzu hissetmekten hoşlanır. Öyle olmasa bile fikir danışarak onu etkilemeniz mümkün.

Erkekler hangi kadınları unutamaz diye merak ediyorsanız ise iz bırakan kadınlar hiçbir zaman unutulamayacaktır.

Erkekler Bu Kadınlara Aşık Oluyor Tıklayın !

Kadınlar ve Erkekler Nelerden Hoşlanır? Tıklayın !

Erkeklerin Hoşlandığını Gösteren Belirtiler Tıklayın !