Kadınlar bakımlarına önem verirler. Günlük olarak yapılan bakımların yanı sıra aylık periyodlar halinde ciltlerinize derinlemesine temizlik uygulayıp detox maske yaparak daha sağlıklı ve genç görünmeyi başarırlar. Evde yapılan doğal maskeler sayesinde bunlar için hem çok para harcamalar hem de her zaman bakımlı olmayı başarırlar.

Evde Maske Yapımı Kolay Mı?
Evde maske nasıl yapılır? Cilt bakımında önemli olan düzenli yapılmasıdır. Evdeki malzemelerle haftada en az 1 gün uygulayacağınız pratik tariflerle her zaman daha güzel ve geç görünmeniz mümkün. Önemli olan cildiniz için doğru malzemeleri seçmek ve uygulamaktır.



Siyah Noktalara İçin Maske Yapılır Mı?
Evde siyah maske yapımı için ihtiyacınız olan sadece karbonat ve su.

  • Bir yemek kaşığı karbonat içerisine bir miktar su ekleyip macun kıvamına getirin.
  • Sorunlu bölgeye sürün ve bekleyin.
  • Bol suyla yıkayın.
  • Düzenli kullanımda siyah nokta sorununa kesin çözüm bulacaksınız.
Saç Bakımında Püf Noktalar
Parlak saçlar her kadının hayali. Bunu sağlamak ise sadece yumurtadan geçiyor. Parlak saçlar için maske yapmak isteyen kadınlar 1 yumurta içine bir yemek kaşığı bal ve zeytinyağı eklemeleri yeterli. Nemli saça yapılan karışım sürülmeli ve bone takarak 30 dakika beklenmeli. Bol suyla durulanan saç kuruduktan sonra daha parlak bir görünüme kavuşmakta. Düzenli kullanımla saçların gürleşmesi de sağlanmakta.



Cilt Genleştirmede Avokado Etkisi
Avokado maske yaparak daha genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Yarım avokado içine bir tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı badem yapı eklenerek cilde uygulamanız gerekir.

Maske Ne Kadar Süre Bekletilmeli:
Cilde sürülen karışım en az 20 dakika bekletilmeli. Haftada en az 1 ya da 2 defa uygulanabilir.

Siyah Noktalara Kesin Çözüm Yöntemleri Tıklayın !

Kadınların Bakım Sırları Tıklayın !

Güneş Lekeleri İçin Aloe Vera Maskesi Hazırlanışı Tıklayın !

Günlük Bakım Yaparken Cilt Türüne Uygun Ürün Kullanımı Tıklayın !