Onları tanıdığınız ilk anda fark edebilirsiniz. Güçlü ve dikkat çekici alfa kadın kimdir? Doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır? Her zaman kim olduğunu bilen ve kendi başına ayakları üzerinde duran kadınlar olarak bilinen alfa kadınların özelliklerini sıraladık.

Toplum içinde çabasız bir şekilde kendi varlığını kabul ettirmiş, güçlü kadınlar vardır. İş ya da özel hayatında lider rolündeki bu kadınlar çocukluktan itibaren kendisine güvenen bireyler olmuşlardır. Peki alfa kadın kimdir? Onu nasıl tanırsınız?



Alfa Kadınların Özellikleri

Her Zaman Amaçları Vardır

Kendi amaçları olan kadınlardır. Bir kişi ya da bir olaya amaçları doğrultusunda yaklaşırlar. Örneğin iş yerindeki projeleri, fiziksel değişimleri her zaman planlı ilerler.

Tek Başına Olmaktan Korkmazlar

İlişki ya da evlilik onlar için önemlidir ancak hayattaki tek amaçları değildir. Tek başına olmak, hayatını bu şekilde devam ettirmek onlar için zor olmayacaktır.

Doğal Bir Işığı Vardır


Pozitif enerjisi yüksektir. Karamsarlığı her insan gibi onlarda yaşar ancak kısa süre içinde toparlanır ve kaldığı yerden devam eder. İçten gülümser ve etrafına güven verirler. Sizi motive edici konuşmalar yaparlar.

İlişkilerinde Güçlüdürler

Alfa kadını ile sevgili ya da eş olmak ilk başlarda zor olabilir. Kendisine olan güveni ve ayaklarının üzerinde durma çabası birçok erkek için tedirgin edici olabilir. Onu ruhsal olarak besleyen bir ilişki arar.

Dengeyi Kurabilirler

Özel hayat, iş hayatı ve sosyal hayat arasında mükemmel bir denge kurarlar. Planlı ve kendisine güvenen bir kadın olmanın sonucunda doğru zamanda doğru yerde olurlar.

Kendilerini Severler

Kendi fiziksel görünüşlerini, geçmişteki hatalarını ve şimdiki durumlarını severler. Eksikleri gidermek için zamana ihtiyaçları olduğunu bilirler.

Bilgi Birikimi Vardır

Kitap okumak, araştırmak ve diğer insanların tecrübelerinden yararlanmak onlar için oldukça önemlidir. Tanığınız andan itibaren size anlatacak bir şeyleri olacaktır. Kendi yaş grubuna göre her zaman daha bilgilidirler.

Gücü Kendi İçinden Gelir

Başarma ve hayatta kalma içgüdüsü ile doludurlar. Bunu hırs haline getirmezler. Gücü kendi içlerinde gelir. Hayatındaki insanlara bağımlı yaşamazlar.

Ders Çıkarırlar

Alfa kadınlar hatalarından ders çıkarmak konusunda oldukça başarılıdır. Üzücü bir olay sonrasında kazandığı tecrübe ile devam etmesini bilir.

Nasıl Alfa Kadın Olmuşlardır?

Doğuştan getirdiği özellikler ile alfa olan kadınları ilk oyun arkadaşları arasında hemen fark edebilirsiniz. Bazı kadınlar ise hayattaki tecrübeleri ile olgunlaşır ve güzelleşir.