Evlilik kararı alamayan ve kafasında sürekli soru işareti olan kızlar hangi erkekler ile evlenir diye merak eder. Hangi tür erkekle evlenilmez noktasından hareket edilerek evlenilecek erkek tipini kategorize etmemiz daha doğru olacaktır.

1- Dırdırcı Erkekler

Erkekler en çok kadınların dırdır etmesinden şikayet etse de bunu yapan erkeklerin sayısı oldukça fazladır. Her yaptığınız hatayı yüzünüze vuran, eskileri unutmayan erkeklerden uzak durun. Bu erkekler eşimle sürekli kavga ediyoruz diye zamanla yakınmaya başlar.Suç her zaman üzerinizde kalır.

2- Yalancı ve Samimiyetsiz

Kadınlar sanıldığının aksine erkeklerden çok daha zekidir. Yalanları yakalar ama hemen yüzüne vurmaz. Yeri geldiğinde ortaya çıkarır. Eğer evlenmeyi düşündüğünüz kişi bu şekilde yalan söylüyor ise hiç beklemeden oradan derhal uzaklaşın.

evlenilmicek_erkek_tipleri-600x400.jpg


Hangi Erkekler İle Evlenilir?

Dürüst ve her zaman samimi davranan erkeklerden hiçbir zarar gelmez. Evleneceğiniz kişinin aynı zamanda sorumluluklarının farkına varması da gerekiyor. Doğru erkeği nasıl bulurum diyorsanız yapmanız gereken oldukça basit. Hayatınızdaki kişinin özelliklerini kıyaslamaya başlayın. Size nasıl davranıyor, hiç yalan söyledi mi, hayatınızda bulunan arkadaşlarınıza ya da ailenize karşı tavırları nasıl. Hepsine olumlu yanıt verebiliyorsanız doğru erkek ile berabersiniz demektir.

Evliliği kurtarmanın yolları nelerdir konusunda ise karşılıklı iyi niyet ve etkili iletişimden geçiyor. Mutlu bir evliliğin tek sırrı biz dili ile konuşabilmek. Sizin ne istediğinizin yanı sıra eşinizin beklentilerini de göz ardı etmeden hareket etmelisiniz.

Evliliği Kurtarmanın Etkili Yolları Tıklayın !

Doğru erkeği seçme kılavuzu için Tıklayın !

Eşim Beni Seviyor Mu? Tıklayın !