Takma kirpik, ipek kirpikler, kirpik perması veya en naturel maskara sürüşü… Makyajın ve kadınlığın en naif sunumu olan kirpikler, badem yağı gibi doğal yağlar kullanılarak daha gür hale getirilebilir.

Uzun ve dolgun kirpiklerde bile daha hoş bir görünüm veren takma kirpikler, özellikle gece makyajında, düğün, nişan ve balo gibi özel günlerde makyaja sanatsal bir form kazandıran makyaj ürünlerinden biridir.

Takma Kirpik Nasıl Seçilir?
Kolaylıkla kullanabileceğiniz takma kirpikler tek parça yapıştırma ya da tekli yapıştırma formunda sunuluyor. Kısa, orta ve uzun seçeneklerle, kirpik yapısına göre satışa sunulan takma kirpik çeşitleri, oldukça ekonomiktir.

takma_kirpik_secimi_nasil_olmalidir-600x360.jpg


Takma kirpiklerin kalitesini belirleyen faktör ise yapıştırma ürünleridir. Kirpik diplerine zarar veren ve çıkarırken tüyleri de döken kalitesiz yapıştırıcılar seçilmemelidir. Yine aynı bazda yapışkan özelliği fazla olmayan ve gün içinde takma kirpiklerin düşmesine neden olan ürünler de tercih edilmemelidir.

Takma Kirpik Nasıl Yapıştırılır?
Takma kirpik yapıştırma yöntemi için tek parça olanlar daha pratik ve kolaydır. Çoklu kirpik takmak istiyorsanız mutlaka güzellik salonuna götürerek taktırınız. Özellikle yazın tatilde kolaylık ve rahatlık olan takma kirpikler, nitelikle uygulandığı zaman 1 ay, 3 ay gibi uzun kullanımlar sağlamaktadır.

takma_kirpik_nasil_yapistirilir_nasil_takilir-600x448.jpg


Partiler, özel kokteyller gibi etkinlikler için renkli takma kirpik çeşitleri bulunuyor. Mac ve Inglot markalarında uzun, yelpaze görünümünde, aksesuar niteliğinde rengarenk, taşlı ve süslemeli kirpik çeşitleri, güzelliğinize bambaşka bir görsellik katacak niteliktedir.

Takma Kirpik ve Maskara
Kendiniz uygulayacak iseniz takma kirpiklerin üzerine maskara sürmeyi unutmayınız. Hem tekli parçalarda hem de kirpik ekimi niteliğindeki tek tek yapıştırma kirpiklerde, bütünsellik sağlamak için rimel sürülmelidir. Ayrıca aynı renkte görünmeleri için maskara kullanımı, takma kirpiklerde gereklidir.

Takma Kirpik Püf Noktaları İçin Tıklayın !

Takma Kirpik Nasıl Takılır? 6 Adımda Uzun Kirpikler Tıklayın !

Takma Kirpik Nasıl Çıkarılır? Tıklayın !

İpek Kirpik Kullananlar İçin Tıklayın !

Mıknatıs (Manyetik) Kirpik Nedir? Nasıl Kullanılır? Tıklayın !

Kirpik uzatma ve gürleştirme yöntemleri Tıklayın !

Adım Adım Kirpik Uzatma Yolları Tıklayın !