Makyaj denildiğinde duru düşünmek gerekir. Her kadının günlük hayatı içinde az ya da çok muhakkak uyguladığı bir teknik vardır. Peki, özel günlerde ya da farklılığın dışına çıkmak istendiğinde ne yapılmalı. Arap göz makyajı yapmak isteyen özellikle iri gözlü bayanların nasıl bir teknik uygulaması gerekir. Buğulu bakışlara nasıl sahip olunur? Kimler nasıl makyaj yapmalı? Tüm soruların yanıtı yazımızda.

Uzun Kirpikler ve Buğulu Gözlerle Arap Makyajı
Arap makyajı siyah gözler etkileyici ve derin bakışlar delip geçen kirpiklerle yapılan dikkat çekici bir makyajdır. Birçok iri gözlü bayan bu makyajı yapma eğilimindedir.



Arap Makyajının Püf Noktaları:
Püf noktalarına gelindiğinde:

  • ten renginin her noktası aynı renkte olmalı.
  • Dudaklar kırmızı tonlarına emanet edilmeli.
  • Gözlere eyeliner kalın uzun ve kıvrımlı şekilde çekilmeli.
  • Rimel tabiki önce kirpikler elden geçmeli. Kısa kirpikler takma kirpiklerle desteklenmeli.


Buğulu Bakışların Sırrı
Buğulu göz makyajı nasıl yapılır diye merak edenler için etkili bir makyaj yapmak için öncelikle bazın doğru olması gerekir. Üç nüde renkte far secimi yapmalısın. Açık, orta ve koyu tonlarda seçtiğin renklerle gözlerini etkili hale getirebilirsiniz.

Aydınlık göz makyajı yapmak istediğinde buğulu gözlerde de bunu rahat yapabilirsiniz. Göz kenarlarına ve kaş kemiğine açık tonlardaki farı uygula. Bakışların daha etkili yüzün daha aydınlık gözükecek.

Gülümsemenizi Kalıcı Kılın
Elmacık kemiği belirginleştirme makyajı yaparak gülümsemenizi daha etkili hale getirebilirsiniz. Makyajı nasıl yaptığınız kadar nelerle yaptığınızda önemli. Kemikleriniz belirgin hale getirebilir kahverengi göz makyajı sayesinde gözlerinizde buğulu bakışlara sahip olabilirsiniz.

Gözleriniz İçin Farklı Makyaj Teknikleri Tıklayın !

Arap göz makyajı nasıl yapılır? Tıklayın !

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Adım Adım Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Tıklayın !

10 Dakikada Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Tıklayın !