Güzellik önerileri arasında kısa süre içerisinde popüler hale gelen yosun maskesi, pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Doğal bir bitki olması nedeniyle, cilde ve vücuda birbirinden farklı faydaları vardır. Kozmetik ya da kimyasal ürünlerden uzak durmak isteyenler, yumuşak bir cilt için yosun maskesi tercih edebilirler. Yosun maskesinin yararları arasında, cilt dokusunu yenilemesi ve nem vermesi vardır. Doğal ürünleri kullanmayı sevenler açısından bu tür maskeler son derece avantajlıdır.

Yosun_Maskesi_Cilt_Bakimi-600x459.png


Antioksidanlar İle Cildin Temizlenmesine Yardımcı
Yosun maskesinin en önemli özelliklerinden bir tanesi, cilt için önemli bir antioksidan kaynağı olmasıdır. Cildin yenilenmesine, ölü derilerden arınmasına ve ışıldamasına yardımcı olan bitki, aynı zamanda yaşlanmanın etkilerini de ortadan kaldırır.

  • Koyu lekelerden kurtulmanın doğal yolları konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler, yosun maskesi yaparak kendilerini daha iyi hissedebilirler.
  • Lekelere ve sivilcelere de iyi gelen yosun, cildin yenilenmesine katkı sağlar.
  • Aynı zamanda karma, yağlı ve kuru olmak üzere her cilt tipinde kullanılabildiğinden dolayı yosun, zararsız güzellik önerilerinden bir tanesidir.
  • Ünlülerin güzellik sırları içerisinde de gösterilen yosun maskesi, aleo vera, bal ve su ile birlikte hazırlanmaktadır.
Düzenli kullanmak önemli: Yosun maskesinin etki göstermesi adına düzenli bir şekilde kullanılması önemlidir. Kırışıklı, leke, koyu halka ve sivilce problemi olanların haftada en az 2 kez yapmalarında vardır. Cilt kusurları için önleyici bakım maskeleri arasında gösterilen yosun, aynı zamanda toksinlerin hızlı bir şekilde atılmasına da destek verir.

Yosun maskesi tarifi için Tıklayın !

Yosun Sabunu İçin Tıklayın !

Yosun Tozu Selülit Maskesi İçin Tıklayın !

Cilt Lekeleri İçin Etkili Domates Maskesi Tarifi ve Faydaları Tıklayın !