0.1 çıkan bchg'den ümitlenmek niye?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
adete 1 hafta kala yapılan kan testinde 0.1 cıktı. Ama ben suanda gebeymişim gibi hissediyorum. (Belki de cok istedigimden) adete 3 gün var ama kasıklarım bacaklarım agrıyo. Normalde benim sadece karnım ve göğsüm agrırdı. Belkide cok düşünmekten yada burdaki kızların agrıyan yerlerini okumaktan falan bende de değşik agrılar türedi..

Velhasılı kelam, yumurtladıgım zamanı da bilyorum. Ayın 7si 8i gibi yumurtladım. Ayın 15inde de test yaptım. olsa cıkardı dimi. Gercekçi olmak lazım.

Bana gercekleri söyleyinki; önümüzdeki aylar boşa ümitlenmiyeyim, her belirtiyi gebeliğe yormayayım diye.

İçimi dökeyim dedim.. İşte napayım. Cok kızıyorum kendime :(
Bazen, hemen ne umutlanıyosun diyorum sonra da niye unutlanmiyim herkesin cocugu oluyo benim de olur diyorum.

Bazen o kadar üzülüyorumki halime. Acıncak haldeyim resmen. Burda senelerce bekleyen insanlar var onları görüyorum nankörlük etmiyim diyorum sonrada ya bende öyle olursam diyorum. Ben 4ayda yıprandım onlar ne haldeler acaba.

Allahım istyen herkesin kucagını evlatla doldursun inşaallah

Gebelik yok sonuc negatif.

Rahat birak kendini olur bebegin arastirma sorgulama acabalara takilma rahat birak kendiniki olsun..
Boyle yaptgin icin olacagida varsa olmuyo pskolojini rahat birak biraz...

Umidini kaybetme asla. Yasiyorsak yasayacagimiz seyler daha bitmedi bizimde bebislerimiz olucak insAllah. Allah dilerse olmayacak birsey yok yeterki istesin.hem daha adet olmamissin hemende umitsizlige kapilma . kesinliklede belirtilere bakarak gebeyim deme. İlk gebeligimde tum belirtiler vardi ikincisinde hic belirtim yoktu.

Gebelik yok sonuc negatif.

Rahat birak kendini olur bebegin arastirma sorgulama acabalara takilma rahat birak kendiniki olsun..
Boyle yaptgin icin olacagida varsa olmuyo pskolojini rahat birak biraz...

Durumunda da yazdığı gibi; çok da şaapmamak lazım diyosun yani:)

Umidini kaybetme asla. Yasiyorsak yasayacagimiz seyler daha bitmedi bizimde bebislerimiz olucak insAllah. Allah dilerse olmayacak birsey yok yeterki istesin.hem daha adet olmamissin hemende umitsizlige kapilma . kesinliklede belirtilere bakarak gebeyim deme. İlk gebeligimde tum belirtiler vardi ikincisinde hic belirtim yoktu.

Haklısın galiba :) bundan sonra serbest olcam. Önümüzdeki ay kv geliyo bende kalcak o yüzden nete falan cok giremem burda belirti vs. okumassam da daha rahat olcam belkide:) hayırlısı olsun inş

Haklısın galiba :) bundan sonra serbest olcam. Önümüzdeki ay kv geliyo bende kalcak o yüzden nete falan cok giremem burda belirti vs. okumassam da daha rahat olcam belkide:) hayırlısı olsun inş
Ben bu ay hesaplamiyorum yumurtlama zamanimi mesela biraktim akisina relax :dondurma:

Ben bir senelik evliyim. Bu ay yumurtlama döneminde birlikte olmuşuz ben ilişkiye girdikten sonraki regl olacağım günü hesaplardan farkettim sonra hadi bakalım hayırlısı dedim. Sonlara gelince panik yaptım olabilir mi diye dün eşim regl bir gün geçince test almaya karar verdi gitti aldı bi baktık var gibi. Planlamadık illa olsun diye yaşamadık ama allah nasip etti diye düşünüyorum henüz yarın kan sonucumu alıcam almadan var diyemem doktordan duymam lazım.

Yani demem o ki üstüne düşmezsen oluyormuş. Benim kuzenim hesaplar o gece birlikte olur banyo yapmaz yatar bacak kaldırır yastık koyar benden de önce evlendi hala tık Yok.

Ben bir senelik evliyim. Bu ay yumurtlama döneminde birlikte olmuşuz ben ilişkiye girdikten sonraki regl olacağım günü hesaplardan farkettim sonra hadi bakalım hayırlısı dedim. Sonlara gelince panik yaptım olabilir mi diye dün eşim regl bir gün geçince test almaya karar verdi gitti aldı bi baktık var gibi. Planlamadık illa olsun diye yaşamadık ama allah nasip etti diye düşünüyorum henüz yarın kan sonucumu alıcam almadan var diyemem doktordan duymam lazım.

Yani demem o ki üstüne düşmezsen oluyormuş. Benim kuzenim hesaplar o gece birlikte olur banyo yapmaz yatar bacak kaldırır yastık koyar benden de önce evlendi hala tık Yok.

Konunu bende takip ediyorum dünden beri heycanla :) inş da hamilesin.

Dedigin gibi en güzeli akışına bırakmak, cümlemiz icin hayırlısı olsun inşaallah.

Nasıl yanlış bir tanımlama 'tık Yok 'derken bile can yakıcı.. olsa da olmasa da ikisi de Allah'ın takdiri ..sen takmayınca bebiş geldi anlamına gelmiyor..

Nasıl yanlış bir tanımlama 'tık Yok 'derken bile can yakıcı.. olsa da olmasa da ikisi de Allah'ın takdiri ..sen takmayınca bebiş geldi anlamına gelmiyor..
Valla sırf laf söylemek için konuşmuşsunuz. O tabir burda çok kullanılıyor regl geldi bu ay da tık Yok gibi :) diğer konulara da göz gezdirin bence laf söylemek için konuşmayın. Ayrıca sizi ilgilendirmez kimin neyi nasıl yorumladığı. Kendisi bu ay da tık Yok der bende öyle diyorum size ne? Pardon?

Allahım takdiri ama şunu da unutmayın bi şeyi ne kadar isterseniz o kadar olmaz ve allah onla test eder insanı. İsyan ediyor mu sabır ediyor mu diye ? Kuran da yazıyor okumalısınız ama algılamada sorun olabilir :) hoşçakalııııınnnnnn

Senin konuşmanın alaycı bir şekilde olmuş şimdi kalkıp onun üzerinden kendini haklı çıkarmaya kalkma boşuna yazdığın yorum resmen ben hamile kaldım onda hala tık yok alay edermiş gibi konusmussun ben bile tuhaf oldum okuyunca madem Allahın onunla sınayacagini biliyorsun aynı sınava sende girebilirsin su an hamile olman hiç bir şeyi değiştirmez Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Yanlız değilim demek ki ben de algılama sorunu yokmuş :)) sen istersin gerisini Allah'a havale edersin..inşş hayırlısıyla kucağınıza alın ama.. biri kendiyle alay edebilir..bu çok hassas bir konu..birinin sana bu şekilde konuşması can yakar..kendini sorgulatırdır..benim neden olmuyor diye..empati kurun diyeceğim ama...

De
Senin konuşmanın alaycı bir şekilde olmuş şimdi kalkıp onun üzerinden kendini haklı çıkarmaya kalkma boşuna yazdığın yorum resmen ben hamile kaldım onda hala tık yok alay edermiş gibi konusmussun ben bile tuhaf oldum okuyunca madem Allahın onunla sınayacagini biliyorsun aynı sınava sende girebilirsin su an hamile olman hiç bir şeyi değiştirmez Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
değil mi.. bu allah vergisi ..

Allah nasip etti diye yazmıştım ama siz bence size uyan yerini kabul edip almışsınız kendinize :) herkesin kısmetini allah verir kimseyi yargılamadım yollar denese de olmayınca olmuyor dedim. Bence sizde pek şey yapmayın :)

iki gün önceki ruh halim. özellikle her regle bir hafta kala başlıyor bende stres. sonra gerisi kırmızılar geldi mi gelecke mi gelse mi gelmese mi ya gelirse, hamilelik testi yapsam mı düşünceleri. hamilelik testi yapış o kocaman tek çizgi, ağlayış ve kapanış.. sonra gelsin yeni ay yeni umutlar :)ne kadar uğraşıyorsun bilmiyorum ama yalnız değilsin. bunu bil arkadaşım :) Allah'ım bekletmesin isteyenleri.. üzme kendini demeyeceğim çünkü boş tesellilerin hiçbiri beni rahatlatmıyor. yine de aynı şeyi diyeceğim: yalnız değilsin :KK200:

bu arada daha 4 ay olmuş çok sabırsızsın:sus: gerçi insan sabırlı olamıyor da bak ben de 4 aydan kaç 4 aylara geldim. :olamaz:sen mutlaka kontrollerini de yaptır olur mu:KK66:

Back
X