0.1 milyon toplam sperm var

Yenidunya3

Hamd ve Şükür
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.693
3.104
373
hocam merhabalar, size yazıyorum..Cuma günü eşime sperm testi uygulandı ilk kez..biz 2,5 yıllık evliyiz ancak 2 yıldır korunmasız beek sahibi olamadık ve martta tedaviye başladık..önce sperme falan bakmadı doktor, sonra ben değiştirdim ve başka doktor cuma günü eşime sperm testi uygulayalım dedi..ve sonuç ikimizi de şok etti..aynen yazıyorum size sonucu:
miktar 2 ml
pH 8
renk Opak gri
cinsel perhiz 4
lifekasyon 40
mikroskobi 3-4 lökosit görüldü..
bunların dışında hiçbir şey yok..Bomboş bir A4 kağıdı malesef..ve doktor salı günü birde devlet hastanesinde yaptırmasını söylemiş..Moralimiz o kadar bozukki, lütfen bize yardım edin
Sizden gelecek cevabı umutla bekliyor olacağım..

Son düzenleme:
sanırım çok zor bir soru sordum hocam cevap vermemişsiniz..birde tekrar yazıyorum 2.test olduk, ondada 0.1 milyon toplam sperm diyor..bir yardımcı olursanız çok sevinirim..iyi çalışmalar..

Ahhh günler :)) bu msjlarımı yazalı 7 sene olmuş, hele ilk sperm testi Rabbim kimseye yaşatmasın bunu. Çok şükür ki bu 7 senenin içinde kızım 5. Yaşını dolduracak ve şuan tekrar ikizlere hamileyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Elbette zor günler de geçti, aylık yapılan sperm testlerinde umutsuzluğa düştüğümüz anlarda oldu. Ama önemli olan pes etmedik. İçimizde hep olacak umudu vardı er ya da geç..

O nedenle sizde asla pes etmeyin, Rabbimin neyi ne zaman ve ne şekilde vereceği hiç bilinmez..

Sizin için çok sevındım. Kacıncı denemenızde oldu.

Canım benim iki denemem oldu ve ikisinde de çok şükür tuttu
Dondurulmuş muydu??
Cok sevındım coook adınıza dıger turlusu cok zor rabbım yasatmasın kımseye. Sahsen bır hayli yıpranıyorum

Vay bee rabbim cocuklarini bagislasin kucağına saglikli almayi nasip etsin. Senin kiza kucuk anne olur iste iki tane yavru beraber buyutursunuz insallah.

Sizin morfoloji sorununuz var miydi sadece sayi mi azdi? Bi bu ikinci tedaviniz öncekilerden olan donmuslar mi yoksa yeniden mi basladiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…