0,1

halimebirol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
99
1
86
İstanbul
arkadaşlar kan tahlili sonucu 0,1 çıkan var mı aranızda
yaaa bu kadar iğne ilaç tedavi
sonuç bu kadar düşük mü çıkar
bana yardım edin lütfen
ooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bana yardım edin lütfen

Canım sanırım bu negatıf demek. Ama guclu olup yola devam etmek zorundayız bunu bılıyorsun. Bıdahakı sefere mutlaka olacak. Pozıtıf ol bugunden sonra herseyı unut ve hayata devam et. Yılmak yok bebıslerımıze kavusacagız emınım.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim yardımcın olsun. ınşallah bebeğine kavuşursun...

canım daha 10.gündesinn.geç tutunmuş olabilir.. 2 gün sonra tekrarla. morelinide bozma

bana yardım edin lütfen

Canım 4 yıldır evliyim 0,1 görmekten bıktım.2gün önce test günümdü 0,1 ikigün sonra tekrar bakıldı aynı şekilde herşey olacağına varır üzme kendini.Rabbim inşallh bizede pozitif sonuç göstermeyi nasip eder inşallah.

bana yardım edin lütfen

canım çok üzüldüm.Allah sabır versin.üzülmemek elde değil ama en azından tedavi şanşın var.ya dr lar gelmene gerek yok tedavi ihtimalin yok deseydi.İnşallah kendilğinden hamile kalırsın.tüp bebek tedavisinden sonraki ay tüplerin açıksa hamile kalma ihtimalin yüksek.ilaçların etkisi devam ediyormuş benim arkadaşımın öyle oldu.

canım benimde aynı sonuç çıkmıştı:çok üzgünüm:
ne yazıkki 0,1 hiç unutmuyorum kısmet işte elden bişey gelmiyoki:çok üzgünüm:
üzülme desemde bişey değişmiycek biliyorum
insan ilk anda çok yıkılıyo ama sonra unutuyo
zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna demiyolar

bana yardım edin lütfen

evet canım bende almıştım bu sonuçtan hakkında hayırlısı olsun bebeğin tez zamanda gelsin inş çok stres yapma hemen bu ay kendiliğinden hamile kalma şansın var ilaçların etkisinden ALLAHIM yardımcın olsun inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…