0.100?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Kızlar selam ben bu ay 3 kasimda adet oldum periyotlarım en fazla 26 gün 24 22 26 da oluyor bazen. Tahmini adet tarihim 28 kasım ama ben sabırsızlandım
Cuma tahlil yaptırdım beta hcg 0.100 cıktı acaba sonradan değer artar mi sonra akşam tekrar hamilelik testi yaptim negatif ama ben nedense öyle hissediyorum sonradan artar mi

Arkadaşlar bılen yok mu kı
Kızlar selam ben bu ay 3 kasimda adet oldum periyotlarım en fazla 26 gün 24 22 26 da oluyor bazen. Tahmini adet tarihim 28 kasım ama ben sabırsızlandım
Cuma tahlil yaptırdım beta hcg 0.100 cıktı acaba sonradan değer artar mi sonra akşam tekrar hamilelik testi yaptim negatif ama ben nedense öyle hissediyorum sonradan artar mi

Artada bilir cnm gec dollenme olursa. Ama 0 100 bna pk umutlu glmedi. Sn geckrsen tekrar test yp cnm .
Canım çok teşekkür ederim cevabın ıcin. Adet günüme 2 gün kaldı ve ben dayanamadım hamilelik testi aldım sonuç negatif gerçi olsa bile belli olmaz da iste umut

Canim 0 li deger yukselmesi yok zor adetine az kalmis olsa cikardi dusuk de olsa 0 olmazdi 20 30 40 vs olurdu adet olursan uzulme vardir bir zamani

Canim 0 li deger yukselmesi yok zor adetine az kalmis olsa cikardi dusuk de olsa 0 olmazdi 20 30 40 vs olurdu adet olursan uzulme vardir bir zamani
Aynen öyle cnm zaten eşim de cezaevinde acık cezaevı bır haftalığına geliyor yanıma.nasip herşey olmadı zaten adet oldum dün.

Kızlar sağ kasigim ınanılmaz ağrıyor akintim var bütün gün uyudum.durdum adetten sonra bir tuhaf oldum
Yarin gebelik testi tekrar mi yapsam
Acaba üstüne mi gördüm ne yaptım anlamadim.ki

Back
X