0-3 yas grubu cocuklariniza gunluk plan oyun plani yapan varmi

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
oyun, etkinlik ,sarki soyleme vb konularda gunu gun plan yapan varmi.varsa yazbilirminiz .haftanizi.neler yapiyorsunuz.

ben de boyle bir yer ariyordum, tavsiye edecek birilerini aradim cok en sonunda kosuyolunda mavi bilye cocuk atolyesini buldum, cok begendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bizim kizimla günlük planımız var. 8-9 gibi uyanıyor 2 yasinda el yuz yikama kahvalti fasli yapıyoruz saat10'a kadar bu sırada ingilizce şarkılar dinliyoruz. Uyku saati 12-13 arasi bu sure boyunca her yarim saatte bir etkinlik değiştiriyoruz. Boyama resimli kitaplar okuma oyun hamuru yemek yapmaca bebeklerle evcilik vs ben duruma göre en fazla 1,5-2 saat gündüz uykusu uyutuyorum. Öğleden sonra da biraz parka gidiyoruz veya yürüyüş yapiyoruz. Aralarda yarım saatlik serbest zamanlar bırakıyorum ben de evdeki işlere bakıyorum temizlik yaparken o da benimle yapiyor süpürgesi kovasi falan var:))) aksa da 10 gibi uyumus oluyor

ya ben çok denedim ama öyle planlı programlı yapamadım, oğlumun canı ne isterse onu yapıyoruz ama google etkaca yazın ev okulu uygulamasını orada görebilirsiniz, çok işinize yarar.

Back
X