Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El0-3 yaş KIZ marka ve çok ucuza yepyeni ciciler 20-21 SAYFALARDA bakmayan pişman olur benden demesi
25. sayfada başlıyor açıklamalar foto üstünde.ÇOĞU MARKADIR VE Bİ ETİKETLERİ EKSİK SAYILI GİYİLDİ HEP. 2-3 liradan basliycqm bitsin DİE kısa süreli çok uyguna koycm. TEKLİ SATIŞ ZOR OLUYOR AMA TOPLU ALIMDA YARDIMCI OLURUM. ELİMDEN ÇIKSIN İSTİYORUM. ELİMDE 3-5 YAŞ ARASI ERKEK ÇOCUKTA VAR AYRICA COK TEMİZ BAYAN GİYİM ÇİZME FİLANDA VAR. HEPSİNİ AYRI AYRI YUKLİYCEM. BENİMKİLER BİT PAZARINDA OLICAK. AMA ÖZELDEN İHTİYACINIZ OLAN BİŞİ VARSA MSJ ATIN KENDİ KIYAFETLERİMDE MARKA GENELDE.
2 beyaz badi 6-12 ay
3 baykus takm pamidordn 6-12 ay 10 tl
4 bolro 6-18 ay 7
5 mick takim 6-12 ay 8 tl
6 sort 6-12 ay 4 tl
7 lcw kirmizi kazak 9-12 ay 7 tl
8 ff kot tayt 3-6 ay 5 tl
9 lcw esofmn takim 6-9 ay 15 tl
10 ff pembe badi 9-12 ay 5 tl
11 lcw mint kaln ust 9-12 ay 10 tl
12 lcw laci elbise tum suslemelrri kendim yaptim 9-12 ay 13 tl
13 lcw elbise 9-12 ay9 tl
14 lcw kirmizi esofman 5 tl
15 lcw mint kadife tayt renk farli cikmis 12-18 ay ama 6. Aydan goydirmye basladm. 7 tl
16 lcw nar cicegi badi 6-9 ay 4 tl
17 ff aslan badi 9-12 ay 5 tl
18 lcw kirmizi bafi 6-9 ay 4 tl
19 pembeli takim 6-18 ay SİFR 8 tl
20 ff taytli takim eskitme tarzinda super 3-6 ay 12 tl
21 leopar takim 6-12 ay 9 tl
22 lcw kuğu takim. Ustn rengi biraz soldu ama. 11-18 ay bn 6. Aydan giydirdm 8 tl
23 beyaz elbise 3-6 ay 6 tl
24 lcw pembe elbise sac bandida var 6-12 ay 8 tl
kızlar bu ilanımdada 0-1 yaş güzel eşyalar var. sıfırda var az kullanılmışta. eşyalarım iade garantili sadece iyi durumda olanları satıyorum ya da bi kusuru varsa önceden yazıyorum. bazılarına bu yüzden açıklama ekledim. mutlaka bakın derim 100den fazla ürün var. süslü süslü ayakkabılarda var:)))
kızlar elbet indirim yaparm ama buradaki fiyatlarla 150 tutan ürünlere 50 lira veririm gibi tekliflerlede gelmeyin lütfen. ama beni bilende bilir erkek çocuk konumda var hem güzel indirim yaparım hem hediye koyarım hemde içinize sinmeyen bi durum olursa para iadesi yaparım. burda abatısız 100den fazla ürün sattım:)
Tiny love tekmele ve oyna oyun halimda var parcalari tamda cocuklar uyuyoduda takamadim bulupta. Ama alici olursa onlarida cekcem tabikide simdilik fikir amacli yukluyom fiyat konusundada kararsiz olmakla beraber 110 tl diyorum. Ama baska esya da alirsaniz yardimci olurum. Paketide duruyor.