- 16 Kasım 2022
- 202
- 16
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Kızlar nasıl bi değer bu düşük mü sayılır ?
Yaşım 34
Yaşım 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşa Göre düşük ama çok değil ne kadar süre gebe kalamadın eğer istersen eşinin sigortası varsa başvur tüp bebeğe daha az ödersin benim yaş 38 AMh .0.4 ilk denemem tutmadı ikinci deneme olucak sen de geç kalma bu yaştan sonra daha hızlı yumurta reservi düşüyor ama canını sıkma imkanın varsa elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın hiç olmazsa denedik dersiniz geçmiş olsunTüp bebek gerektirir mi
Bir sene deneyeceğim şimdiye kadar ovülasyonla bir kere denedimYaşa Göre düşük ama çok değil ne kadar süre gebe kalamadın eğer istersen eşinin sigortası varsa başvur tüp bebeğe daha az ödersin benim yaş 38 AMh .0.4 ilk denemem tutmadı ikinci deneme olucak sen de geç kalma bu yaştan sonra daha hızlı yumurta reservi düşüyor ama canını sıkma imkanın varsa elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın hiç olmazsa denedik dersiniz geçmiş olsun![]()
Ama hamile kalanları çok duydum düşük olsa daBenim doktorum amh nin 1 in altında olması sıkıntı demişti 6 ay falan deneyin olmazsa tedaviye başlayın bence geciktirmeyin.
Var tabi ki belki siz de kalacaksınız hemen doğal deneyin bi süre sadece geciktirmeyin anlamında söyledim bi de tedaviyi de direkt tüp bebek olarak düşünmeyin ilaç tedavisi var aşılama var en son tüp bebek gerekirse inşallah gerekmez tabi ki ben de benzer süreçteyim o yüzdenAma hamile kalanları çok duydum düşük olsa da
Sizin amh kaçtı ? İlk olarak ilaç tedavisi mi ypıyorlarVar tabi ki belki siz de kalacaksınız hemen doğal deneyin bi süre sadece geciktirmeyin anlamında söyledim bi de tedaviyi de direkt tüp bebek olarak düşünmeyin ilaç tedavisi var aşılama var en son tüp bebek gerekirse inşallah gerekmez tabi ki ben de benzer süreçteyim o yüzden![]()
Benim de 0,90 civarı genelde 6 ay ilaç tedavisi sonra aşılama en son tüp bebek ben ilaç tedavimin sonuna geldim aşılama deneyeceğiz direkt tüp bebek diyen doktordan da uzak durun derim.Sizin amh kaçtı ? İlk olarak ilaç tedavisi mi ypıyorlar
0.900 pardon doktorla alakalı bence bende sordum aynı şekilde hemen tüp bebek mi diyeceksiniz dedim (38 yaşındayım bu arada)sırayla gidelim diye anlattı bütün haklarımızı kullanalım tüp bebekte mucize değil dedi kaç defa tüp bebek deneyip olmayıp doğal yolla hamile kalan çok kadın var dedi bana çok mantıklı geldi söyledikleri açıkçası.0,900 değil di mi 90 ? Ya bana direk dedi biliyo musunuz ben tedavi olduğunu bilmeden başka bi yolu yok mu dedim olabilir dedi sonra :/
Aslında amh iyi sizin ya , başka bi problem yok di mi eşinizde filan.0.900 pardon doktorla alakalı bence bende sordum aynı şekilde hemen tüp bebek mi diyeceksiniz dedim (38 yaşındayım bu arada)sırayla gidelim diye anlattı bütün haklarımızı kullanalım tüp bebekte mucize değil dedi kaç defa tüp bebek deneyip olmayıp doğal yolla hamile kalan çok kadın var dedi bana çok mantıklı geldi söyledikleri açıkçası.
Eşimde bi sorun yok ama olmadı henüz sizin de çok düşük değil amh yasınız da daha genç bu da avantajAslında amh iyi sizin ya , başka bi problem yok di mi eşinizde filan.
İnşallah sizle haberleşelim mi :) güzel haberleri veririz birbirimize inşallah :)Eşimde bi sorun yok ama olmadı henüz sizin de çok düşük değil amh yasınız da daha genç bu da avantaj
Olur tabi ki haberleşelim :) benzer şeyleri yaşayanlar daha iyi anlıyor birbirini en kısa zamanda güzel haberleri paylaşalım inşallahİnşallah sizle haberleşelim mi :) güzel haberleri veririz birbirimize inşallah :)
Araştırın eş paketi olarak vitamin mineral desteğine başvurunBir sene deneyeceğim şimdiye kadar ovülasyonla bir kere denedim
Ben kendime bir gebenin günlüğünden aldım eşim iyi zatenAraştırın eş paketi olarak vitamin mineral desteğine başvurun