0.719 amh nasıl bi değer ?

Tüp bebek gerektirir mi
Yaşa Göre düşük ama çok değil ne kadar süre gebe kalamadın eğer istersen eşinin sigortası varsa başvur tüp bebeğe daha az ödersin benim yaş 38 AMh .0.4 ilk denemem tutmadı ikinci deneme olucak sen de geç kalma bu yaştan sonra daha hızlı yumurta reservi düşüyor ama canını sıkma imkanın varsa elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın hiç olmazsa denedik dersiniz geçmiş olsun

Bir sene deneyeceğim şimdiye kadar ovülasyonla bir kere denedim

Benim doktorum amh nin 1 in altında olması sıkıntı demişti 6 ay falan deneyin olmazsa tedaviye başlayın bence geciktirmeyin.

Ama hamile kalanları çok duydum düşük olsa da
Var tabi ki belki siz de kalacaksınız hemen doğal deneyin bi süre sadece geciktirmeyin anlamında söyledim bi de tedaviyi de direkt tüp bebek olarak düşünmeyin ilaç tedavisi var aşılama var en son tüp bebek gerekirse inşallah gerekmez tabi ki ben de benzer süreçteyim o yüzden

Sizin amh kaçtı ? İlk olarak ilaç tedavisi mi ypıyorlar

0,900 değil di mi 90 ? Ya bana direk dedi biliyo musunuz ben tedavi olduğunu bilmeden başka bi yolu yok mu dedim olabilir dedi sonra :/

0,900 değil di mi 90 ? Ya bana direk dedi biliyo musunuz ben tedavi olduğunu bilmeden başka bi yolu yok mu dedim olabilir dedi sonra :/
0.900 pardon doktorla alakalı bence bende sordum aynı şekilde hemen tüp bebek mi diyeceksiniz dedim (38 yaşındayım bu arada)sırayla gidelim diye anlattı bütün haklarımızı kullanalım tüp bebekte mucize değil dedi kaç defa tüp bebek deneyip olmayıp doğal yolla hamile kalan çok kadın var dedi bana çok mantıklı geldi söyledikleri açıkçası.

Aslında amh iyi sizin ya , başka bi problem yok di mi eşinizde filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…