Erkek İnfertilitesi 0 (sıfır) sperm azospermı olupta varıkosel amelıyatı sonrası cıkısı olanlar yardım !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Lalok

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
939
88
323
İstanbul
Arkadaslar sıfır spermle varıkosel amelıyatı olunduktan sonra sperm cıkısı gerceklesen var mı ! Olan arkadaslar tedavı sureclerını yazıp bana yardımcı olursanız cok sevınırım !!

Son düzenleme:
canım benim arkadaşımın eşi oldu ilk doktor kasıktan yaptı 2 sene beklediler sperm sayısı sıfıra indi doktor hatası en önemli damarı atlamış tabi kızın psikolojisi altüst oldu sonra benim kuzenimde de vardı varikosel onun doktoruna gitti bu defa başka biryerden yaptı tam bilmiyorum üç ay oldu ameliyat olalı ve arkadaşım hamile ama sperm sıfır deildi spermde ileri hareketlilik sıfırdı

Canım bız azosperm değildik ama eşimin ilerlemişti varıkosel o yüzden 1 2 tane vardı ve yıkıldık şuan en son geçen ay yani ameliyattan 4 ay sonra sonuç 3 milyon çıktı 😊😊ilaç tedavisi görüyoruz haftada 3 kez gonal f 3 kez ovittelle vurunuyor eşim proxedd Plus klomen ve gnc den Bi ürün kullanıyor 😊ve hareketimiz süper inşallah sahada artıcak

Canım bız azosperm değildik ama eşimin ilerlemişti varıkosel o yüzden 1 2 tane vardı ve yıkıldık şuan en son geçen ay yani ameliyattan 4 ay sonra sonuç 3 milyon çıktı 😊😊ilaç tedavisi görüyoruz haftada 3 kez gonal f 3 kez ovittelle vurunuyor eşim proxedd Plus klomen ve gnc den Bi ürün kullanıyor 😊ve hareketimiz süper inşallah dahada artıcak

Canım bız azosperm değildik ama eşimin ilerlemişti varıkosel o yüzden 1 2 tane vardı ve yıkıldık şuan en son geçen ay yani ameliyattan 4 ay sonra sonuç 3 milyon çıktı 😊😊ilaç tedavisi görüyoruz haftada 3 kez gonal f 3 kez ovittelle vurunuyor eşim proxedd Plus klomen ve gnc den Bi ürün kullanıyor 😊ve hareketimiz süper inşallah sahada artıcak

Canım bızde sonuc 0 sıfır olunca azospermi dendı:( bızde de ılerlemıs yaklaşık 10 yıllık varıkosel..ne guzell ınsallh bızdede amelıyattan sonra cıkıs olur..peki sizde amelıyattan once sayı dısında dıger degerler nasıl dı? Henuz bıze ılaç verılmedı amelıyatı bekleyecez 4 hazıranda allahın ıznıyle amelıyatımız.. Rabbım bızede nasıp etsin ..

Canım ilk bir yıl öncesinde değerler de sıkıntı pek yoktu düşüşe geçti bizde hemen ardından ameliyatı olduk ben hep artacak değerler dedim ve arttı şükür sende hep olumlu düşün ameliyattan korkmayın korksanda eşine belli etme erkekler daha çok korkuyor cinsel hayatın biteceğini bile düşünüyorlar sakın ben korktum ama içimde yaşadım korkulcak bişey de yok zaten 😊😊

Canım ilk bir yıl öncesinde değerler de sıkıntı pek yoktu düşüşe geçti bizde hemen ardından ameliyatı olduk ben hep artacak değerler dedim ve arttı şükür sende hep olumlu düşün ameliyattan korkmayın korksanda eşine belli etme erkekler daha çok korkuyor cinsel hayatın biteceğini bile düşünüyorlar sakın ben korktum ama içimde yaşadım korkulcak bişey de yok zaten 😊😊

Umutsuz vakayım ben ..:( ben eşim için endişelenıyorum ama eşimde hayırlısıyla oluyum dıyor ... Insallh bızdede cıkıs olur tek dılegım bu :43::43:

Back
X