Merkür ve Venüs yaklaşık 3 haftadır kötü konumdaydı; bu hafta da kötü konumda olmaya devam edecekler. Özellikle 01 Temmuz Pazartesi Merkür Yengeçde, Venüs ise Aslan burcunda olmak üzere her ikisi de aynı anda -2 katsayısıyla kötü konumda bulunacak. Bu durumdan başta Yengeç burcunu temsil eden vatanseverler, vatani konular, ev, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlikle ilgili konular ile Aslan burcunu temsil eden nüfuzlu, tanınmış kişiler, spekülatif konular (para, borsa, vs.) olumsuz yönde etkiler alıyor. 07 Temmuz Pazar günü ise Jüpiter Yengeç burcunda +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olduğundan Yengeç burcunu ilgilendiren vatani konular, vatanseverler, ev, gayrimenkul konuları, üretim ve üreticiler, güvenlik konuları olumlu etkiler almakta.
Bu hafta Gezegenlerin belirgin etkilerini detaylı olarak inceleyecek olursak;
Merkür Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatanseverlerle, vatani konularla, gayrimenkulle, üretim ve üreticilerle, güvenlikle ilgili konularda hile ve kurnazlıklar, iletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar ve bu konularla ilgili olumsuz fikir, konuşma ve yazılar olabilir. Ticari ilişkilerdeki gerginlik üreticileri zor durumda bırakabilir.
Burcunuz ve Devamı için tıklayın...
01 - 07 Temmuz: Spekülatif konular (Borsa, vs) dikkat! / Astroloji / Milliyet Blog
Bu hafta Gezegenlerin belirgin etkilerini detaylı olarak inceleyecek olursak;
Merkür Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatanseverlerle, vatani konularla, gayrimenkulle, üretim ve üreticilerle, güvenlikle ilgili konularda hile ve kurnazlıklar, iletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar ve bu konularla ilgili olumsuz fikir, konuşma ve yazılar olabilir. Ticari ilişkilerdeki gerginlik üreticileri zor durumda bırakabilir.
Burcunuz ve Devamı için tıklayın...
01 - 07 Temmuz: Spekülatif konular (Borsa, vs) dikkat! / Astroloji / Milliyet Blog