Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle büyük geçmiş olsun, ben de böyle yan etkileri olduğunu duymuştum ancak epidural normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım hiçbir şikayetim olmadı.fakat bir komşumuz da sizin gibi 1 hafta baş ağrısı çekti.ben çok memnunum ve öneriyorum
epidurali,ağrısız çatır çatır doğuruyor insan.herkeste farklı yan etkileri olabiliyor tabi , ben doğum sırasında çekeceğim sancıdan çok korktuğum için yaptırmıştım...
Evet bende yaşadım aynı sorunu. Ama benimki 3 günde geçti. Baş ağrısı ve boyun tutulması oldu çok fenaydı. İkinci hamileliğimi Allah nasip ederde kesinlikle o şekilde düşünmem.
Merhaba canim oncelikle gecis olsun. ALLAH uzun omur versin bebisine... bende normal epidural dusunuyorum. Biraz anlatabilir misjn.. doguma ne kadar kala igne yapiliyor. Hic hissetmeyecek kadar mi uyusuyor. Sanci cekiyor misun. Bir de normal dogum ile cok bi fiyat farki var mi?öncelikle büyük geçmiş olsun, ben de böyle yan etkileri olduğunu duymuştum ancak epidural normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım hiçbir şikayetim olmadı.fakat bir komşumuz da sizin gibi 1 hafta baş ağrısı çekti.ben çok memnunum ve öneriyorum epidurali,ağrısız çatır çatır doğuruyor insan.herkeste farklı yan etkileri olabiliyor tabi , ben doğum sırasında çekeceğim sancıdan çok korktuğum için yaptırmıştım...