02.02.2009 :) inanç tuğram kucağımda olacak inşallah

esencen

Tuğram ömrüm benim (ESEN)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
241
0
96
42
Van
Evet kızlar..bizimde doğum vaktimiz belli oldu hayırlısı ile pazartesi sabah bebeğimi sezeryanla ( istemiyodum ama hayırlısı buymuş) doğurucam.. ay çok heyecanlıyım delikafadulden 9 ay :CüvCüv: normal düşünüp sezeryanı duyunca düş kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur ama bebeğim ve benim için hayırlısı buymuş ..belki biri normal olabilirsin diye üç doktor dolaştım ama hepside sezeryanı önerdi..bebişim birazcık babişine çekmiş kilolu olduğu için böylesi uygunmuş :sm_cool: çok sevinçliyim ama hihoyyyt ...pazartesi gitmeden yine yazarım..dönüncede hiyayemizi ekleriz bizde..Allahım hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin ..kızlar dua edin bana..:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım kavuşcan bebeğine inşallah..onu düşün bende hep normal istiyorum ama ne olur ne olmaz diye sezeryana da alıştırdım...
hadi bakalım doğum hikayenide bekliyoruzz

Ne kadar güzel esencen hakkında hayırlısı böyleymiş demek pazartesi bir sürü bebeğimiz olacak ne kadar güzel.Güzel haberlerle dön bizler için de bol bol dua et doğuma giderken .

teşekkürler kızlar..heyecan,mutluluk ve biraz korku var o kadar..hayırlısı ile doğalım hepimiz..inşallah hepinize dua edicem..

bitanemmmmmmmmmmmm
saglicakla kavus melegine dualarimiz seninle , güzel haberlerini bekliyoruz
dualarimiz seninle cnm

tatlım inş. sağlıkla dönersiniz ikinizde yuvanıza... allah yardımcın olsun.. cok sevindim. hikayeni bekliyoruz

Sakın korkma canım bende sezaryan oldum daha önce gülerek ve mutlu bir şekilde girdim ameliyata mutu uyandım sende öyle yap güzel şeyler düşünerek uyu bak öyle uyanıcaksın hayırlısıyla al bebeğini kucağına da, doğum hikayenide okuyalım

hayatim sen dogummu yaptinnnnnnnnnnnn :1shok: :1shok:

cnm inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini banada bebiş kilolu olur diye sezeryan önerdiler
doktorlar 4200 ve üzeri dedi ama kızım 3500 doğdu
bir de benim suyum fazlaydı onun da etkisi vardı

saglicakla kavus bebisine, dualarimiz seninle, Allah yardimcin olsun canim

Teşekkürler arkadaşlar..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..bugün oğlumu içimde taşıdığım son gece inşallah yarında sağsalim kucağımda olur..dualarınızı eksik etmeyin..

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş. canımm ,,, bebeğini kucağına aldıktan sonra bütün korku ve endişelerin geçecektir inş..sezeryan çok korkulacak bişey değil canımm kalbini ferah tut rahat olmaya bakk,,, bebeğini içinde hissettiğin son gecenin keyfini çıkarr yarın akşam inş.. kucağında olur canımm ,,Rabbim yardımcın olsunn ,,bizler içinde dua etmeyi unutma inş..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…