04.05.2009- taze itiraflar

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
Theeruption, Kadın , 19 , Bursa
Geçmeyin
Trafiğin yoğun olduğu bir yerde karşıdan karşıya geçmeye çabalayan biz yayalar, yurdum polisinin anonsuyla kendimize geliyoruz: "Geçmeyin diye k.çmızı yırtıyoruz burada değil mi!" Ehh biz geçemiyoruz tabi gülmekten.

idrakyolları, Kadın , 32 , İstanbul
Alo

Telefonum çaldı, açtım "Alo?" dedim. Karşıdaki "Efendim?" dedi. "Siz aradınız." dedim. "Madem ben aradım, sen niye alo diyerek açıyorsun? Efendim desene, şaşırtıyorsun insanı burada!" dedi, kapattı. Yeni bir sapıklık çeşidi mi, yoksa yanlış aradığını kabul etmeme yöntemi mi anlamadım.

ybkybk, Erkek , 24 , Sakarya
Şeytan doldurur
Şakalaşırken canını yaktığım, bu yüzden de bana çok kızan beş yaşındaki yeğenim, duvarda asılı olan antika silahı indirip bana doğrulttu. Silahın boş olduğunu, bu yüzden beni öldüremeyeceğini söylediğimde verdiği cevap gülmekten öldürecekti neredeyse. "Şeytan doldurur şimdi onu..."

uyuzkılhuysuz, Erkek , 25 , İstanbul
Bravo
Tekerleği patladığı için benim sağ ön tekerimi krikoyla söküp kendi arabasına takan ve not bırakıp "Kardeş çok acelem vardı senin tekeri ödünç aldım" yazan arkadaşa büyük bir alkış istiyorum.

hehhe koptum hele sonuncusu süpermişş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…