Aşılama 04.05.2021 Aşılama surecim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Eklentiler

• AAEBEA8F-D67E-4427-8CDB-4222641F1CD0.webp
    AAEBEA8F-D67E-4427-8CDB-4222641F1CD0.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
  • FC344B8E-7FA8-42AA-AD6C-0ADCF93ED6C4.webp
    FC344B8E-7FA8-42AA-AD6C-0ADCF93ED6C4.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 70
insallah canim yaa

pazartesi kan vermeyi dusunuyorum ama esim pazar gunu acilden verelin diyo bilmiyrm kararsiz kaldim pazar gunu 12.gun cikar mi acaba kanda sonuc
Canım ben daha yeni test yaptım negatif ama reglime 4 gün kaldı olmazsam eğer regli geçince kan vercem sen ne durumdasin

8 mayısta aşılamam yapıldı yarın kan vericem ara ara kasık ağrısı geliyor akşamları sabahları geçiyor 10. Günden beri adet mi gebelik mi bilmiyorum kasık ağrısı gaz şikayeti olup hamile kalan var mı ?🤗bi de göğüs hassasiyeti var başka belirtim yok

8 mayısta aşılamam yapıldı yarın kan vericem ara ara kasık ağrısı geliyor akşamları sabahları geçiyor 10. Günden beri adet mi gebelik mi bilmiyorum kasık ağrısı gaz şikayeti olup hamile kalan var mı ?🤗bi de göğüs hassasiyeti var başka belirtim yok
Canım bendede aynı belirtiler vardi hatta dah fazla belirtiler yaşadım şuan hamilyim ama kimyasal gebelik dr öyle dedi kan verdim 20.34 yükselmiş 15.01 den am bu değerin düşmesini bekliyoruz oda yavaşça artmış baklaim bir hafta onbeş güne kadar düşer dediler kan değerine hayırlısı olsun hakkkimizda kendini yorma dinlen ağır felan kaldrma

Canım bendede aynı belirtiler vardi hatta dah fazla belirtiler yaşadım şuan hamilyim ama kimyasal gebelik dr öyle dedi kan verdim 20.34 yükselmiş 15.01 den am bu değerin düşmesini bekliyoruz oda yavaşça artmış baklaim bir hafta onbeş güne kadar düşer dediler kan değerine hayırlısı olsun hakkkimizda kendini yorma dinlen ağır felan kaldrma
Her şeyin hayırlısı hakkımızda dikkat etmeye çalışıyorum umarım bebeğiniz sizinle kalır değeriniz düşmez de artar inşallah 🙏

Back
X