- 6 Mayıs 2021
- 36
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ccaannssuu
Sen ne zaman kan tahlili yaptircaksinAynı durum bendede var çok acio vallaha ins güzel haberler alırız canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman kan tahlili yaptircaksinAynı durum bendede var çok acio vallaha ins güzel haberler alırız canim![]()
insallah canim yaaAynı durum bendede var çok acio vallaha ins güzel haberler alırız canim![]()
pazartesi kan vermeyi dusunuyorum ama esim pazar gunu acilden verelin diyo bilmiyrm kararsiz kaldim pazar gunu 12.gun cikar mi acaba kanda sonucSen ne zaman kan tahlili yaptircaksin
Bende pazartesi vereceğim dktr 17_18_19 verebilirsin demiştiinsallah canim yaa
pazartesi kan vermeyi dusunuyorum ama esim pazar gunu acilden verelin diyo bilmiyrm kararsiz kaldim pazar gunu 12.gun cikar mi acaba kanda sonuc
Çıkar 12 günde ama idrar testi yapsaydınız bi evdeinsallah canim yaa
pazartesi kan vermeyi dusunuyorum ama esim pazar gunu acilden verelin diyo bilmiyrm kararsiz kaldim pazar gunu 12.gun cikar mi acaba kanda sonuc
yaptim 9 ve 11.gun testlerim negatifÇıkar 12 günde ama idrar testi yapsaydınız bi evde
Benim iğne bin 12 nci günü aşılamanın 10 ncı günü testler böyle geliyor ama bilmiyorumyaptim 9 ve 11.gun testlerim negatif
sizde cift cigi gorunuyor inşallah bebis vardir bnde hicbisry görünmediBenim iğne bin 12 nci günü aşılamanın 10 ncı günü testler böyle geliyor ama bilmiyorum
Sanki ikinci cizgin silik gibi cikmisBenim iğne bin 12 nci günü aşılamanın 10 ncı günü testler böyle geliyor ama bilmiyorum
Evet ben yok gibiSanki ikinci cizgin silik gibi cikmis
Yani gebe olabilirsin diyor canım kan tahliki ver bakalimEvet ben yok gibi
Canım ben daha yeni test yaptım negatif ama reglime 4 gün kaldı olmazsam eğer regli geçince kan vercem sen ne durumdasininsallah canim yaa
ayni negatif sali gunu adet tsrihim bakalim hayirlisi insallh pozitiftirCanım ben daha yeni test yaptım negatif ama reglime 4 gün kaldı olmazsam eğer regli geçince kan vercem sen ne durumdasin
İnsallahayni negatif sali gunu adet tsrihim bakalim hayirlisi insallh pozitiftir
Yes yaptın mı canımayni negatif sali gunu adet tsrihim bakalim hayirlisi insallh pozitiftir
Test yaptın mıYes yaptın mı canım
Aşılama sonucu ne oldubendr 4 mayista asilama oldum aynu gundeyiz durumlar nasil yazmamissiniz daha sonrasinda
Canım bendede aynı belirtiler vardi hatta dah fazla belirtiler yaşadım şuan hamilyim ama kimyasal gebelik dr öyle dedi kan verdim 20.34 yükselmiş 15.01 den am bu değerin düşmesini bekliyoruz oda yavaşça artmış baklaim bir hafta onbeş güne kadar düşer dediler kan değerine hayırlısı olsun hakkkimizda kendini yorma dinlen ağır felan kaldrma8 mayısta aşılamam yapıldı yarın kan vericem ara ara kasık ağrısı geliyor akşamları sabahları geçiyor 10. Günden beri adet mi gebelik mi bilmiyorum kasık ağrısı gaz şikayeti olup hamile kalan var mı ?bi de göğüs hassasiyeti var başka belirtim yok
Her şeyin hayırlısı hakkımızda dikkat etmeye çalışıyorum umarım bebeğiniz sizinle kalır değeriniz düşmez de artar inşallahCanım bendede aynı belirtiler vardi hatta dah fazla belirtiler yaşadım şuan hamilyim ama kimyasal gebelik dr öyle dedi kan verdim 20.34 yükselmiş 15.01 den am bu değerin düşmesini bekliyoruz oda yavaşça artmış baklaim bir hafta onbeş güne kadar düşer dediler kan değerine hayırlısı olsun hakkkimizda kendini yorma dinlen ağır felan kaldrma
Amin inşallah canımHer şeyin hayırlısı hakkımızda dikkat etmeye çalışıyorum umarım bebeğiniz sizinle kalır değeriniz düşmez de artar inşallah![]()