evet...ilk doğumumu 34 haftalık yapmıştım...2.750 gr. nur topu gibi bir kızım olmuştu.. sonra kızışımı büyüttüm.. kızım bir yaşına geldiğinde eşimle, ikinci bir bebeğimiz daha olsun ve beraber büyüsünler istedik...fakat allah ım bir türlü ikinci bebeği bana nasip etmiyordu...çok üzüldüm çok ağladım ve nihayet aradan bir buçuk sene geçtikten sonra bir sabah 1 haftalık bir adet gecikmesinden sonra yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim... eşime ilk haberi verdim ve dünyalar bizim olmuştu... doktora gittiğimde beş haftalıktım gebelik kesem görünüyordu fakat, bebeğim henüz ortalarda yoktu.. kalp atışlarını bir türlü alamıyorduk.. 6 haftalık olduk,7 haftalık olduk ama bebeğim hala kalp atışlarını vermiyordu bize... en sonunda doktorum 8. hafta da alamazsak eğer kürtaj ihtimaliniz var dedi ve dünyalar başımıza yıkıldı.. bu süre zarfı içinde kanamalarım oluyordu yatıyordum sürekli allah ıma dua ediyordum ne olur onu bizden alma diyordum.. en sonunda sekizinci haftamda minik fasulyemizin kalp atışlarını aldık kendini bize göstermişti artık...çok mutluyduk.. 38. haftama kadar herşeyimiz güzeldi.. 38. haftamda yanii 10.11.2008 tarihini 12.11.2008 e bağlayan gece yarısı kk nın gebelik sayfalarını gezerken aniden suyumun geldiğini hissettim...hemen uyuyan ev halkını uyandırdım ve babam beni arabaya attığı gibi gata ya götürdü... gece saat 24 de hastanedeydim ve sabahleyin 08.00 a kadar sancı çektim.. en sonunda doktorum gel seni doğuma alalım dedi.. doğumhanede tüm hazırlıklarım oldu ve normal doğumla 3.5 kilo ağırlığında nur topu gibi bir kızım daha oldu... kızımın çıkış anını görür görmez mutluluktan, ağlamaya başladım.. değmişti herşeye, çekilen tüm zorluklara... kızımı istedim kucağıma o cennet kokusunu içime çekmek için... ve babamız da duydu sonunda havalara uçtu çok şükür sağsalim kavuştuk dedik.. babamız bu esnada terör bölgesinde görev yapıyordu ve izin alıp hemen ertesi gün yanımızda oldu... öptü kokladı kızlarını... mutluluktan uçtuk.. allah ım isteyen herkeze bu duyguyu fazlasıyla nasip etsin... kızlarım ve canım eşim... sizleri çok seviyorum... herşeyimsiniz...
Son düzenleme: