07 - 13 Nisan 2014 haftalık burç astroloji : 08 Nisan Ay süper, 13 Nisan dikkat !

Mediacat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
227
14
318
İstanbul
Kıran kırana geçen bir yerel seçimi geride bıraktık. 24 - 30 Mart 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda Güneş, Uranüs ve Ay'ın olumlu desteğinin olduğunu ve seçimlerde de her zamanki partilerin dışında değişik partilerin oy alabileceğini söylemiştik. Bu yerel seçimlerde katılım oranı gerçekten çok yüksek oldu. Seçimlere gencinden yaşlısına bir çok kişi katıldı böylece Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteği yerine gelmiş oldu. Her ne kadar seçimin galibi AKP olsa da Türkiye'de bir ilk de yaşandı ve Tunceli'de ilk kez TKP (Türkiye Kominist Partisi) belediye seçimlerini aldı. Böylece her zamanki partilerin dışında bir parti oy alabilir tahminimiz Tunceli için tutmuş oldu. Belki önümüzdeki günlerde Ankara için de tutar ! :)

Bu yerel seçimde bir takım olaylar çıktı, bir takım kişiler öldü ama en azından toplu ayaklanmalar veya toplu ölümler olmadı genelde sakin geçti sayılır. Zaten Güneş, Uranüs ve Ay.ın olumlu desteği olacağını bunun da siyasete olumlu yansıyabileceğini söylemiştik. Ama aynı şeyi Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için söyleyemeyeceğim maalesef. Çünkü Ağustos ayı boyunca Uranüs KOç burcunda kötü konumda olacak. Bilhassa aktivist kişilerin yada asker, polis ve güvenlik birimlerinin huzursuz olabileceği bir ay olacak. Plüton da 01, 02, 03, 08, 14 ve 25 - 30 Ağustos arası günler kötü konumda olduğundan hem yer altında hem de yer üstünde yıkıcı olaylar olabilir. Satürn de 18 Ağustos.dan itibaren Akrep burcunda kötü konumda bulunmakta. Venüs ise Yengeç burcunda 01 - 11 Ağustos arası kötü konumda olduğundan vatani konularda talepkarlık olabilir, siyasi konular yada siyasetçiler vatani konuları olumsuz etkileyebilir. Belki bir savaş olasılığı gündeme gelebilir. Kısaca Ağustos ayı seçim için uygun bir ay değil !

Ağustos ayından önce de bir takım önemli gelişmeler olabilir;
20 Nisan.dan itibaren Mayıs ve Haziran aylarında sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar hararetli bir şekilde devam edecek. Bunlara ek olarak asker, polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluklar olabilir. 10 Mayıs ve 20 Mayıs arası Başkan, patron ve otorite sahiplerine karşı yıkıcı olaylar olabilir. Zaten 08 Mayıs - 21 Haziran günleri arasında da Başbakan Erdoğanın haritasında 1.evinde kötü konumda Uranüs ve 6.evinde kötü konumda Mars transitleri bulunmakta olduğundan kendisi her zamankinden daha dikkatli olmalıdır. Diğer astrologların tam tersine Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmadan önce kendi sağlığı ve can güvenliğiyle ilgili bir takım olaylarla yüzyüze gelebileceğine işaret etmekteyim. Diğer astrologlar derken örneğin Nuray Sayarı çıktığı Tv programlarında Başbakan Erdoğanın hemen Cumhurbaşkanı olabileceği tahmininde bulunuyor ama Mayıs ve Haziran aylarında olabilecekler hakkında bir şey söylemiyor.

07 - 13 Nisan 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımız;
Bu hafta da Satürn Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam edecek olduğundan gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, değişim ve dönüşümlerde aksilikler, bunalımlar, yasak ve engeller olmaya devam edebilir. Bu aksiliklere, bunalımlara Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler neden olabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahipleri bu hafta boyunca da katı, yıkıcı ve manipülatif olmaya devam edebilirler. Ayrıca yer altındaki fay katmanlarında da Satürnün oluşturduğu baskı ve stres de ilerde depremlere yol açabilecek şekilde devam etmektedir.

Merkür 07 Nisan Pazartesi Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada özel kurumlar, şirketler, vakıflar, yardım kuruluşları, vs) iletişimdeki aldatıcı fikir, yazı, konuşma, bilgi ve belgelerden, hizmet edenlerin ve çalışanların aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan hareketlerinden olumsuz yönde etkilenebilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde huzursuzluk, hilekarlık ve kurnazlık olabilir. Bu günde Büyük kurum ve kuruluşlar iletişimlerine, bilgi ve belge güvenliğine, çalışanlarına dikkat etmeliler. Belki seçimle ilgili şaibe iddiaları da bu günde hala konuşuluyor olabilir.

07 Nisan Pazartesi günü her ne kadar Merkür Balık burcunda kötü konumda olsa da Ay Yengeç burcunda haftanın en iyi konumunda bulunmakta. Aslında enteresan bir gün. Ay Yengeç burcunda iyi konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda son derece üretken ve uyumlu olunabilecek bir gün. Bu günde ülke güvenliğiyle ilgili konularda önemli önlemler de alınabilinir. Bu arada Yengeç burcundaki Jüpiter de bu günde son derece iyi konumda olduğundan vatani konularda yabancı ülke ve kültürlerden de (kürt, alevi, Irak, İran, Suriyeli muhalifler, Amerika, vs.) destek gelebilir.

08 Nisan Salı günü de Ay Yengeç burcunda süper bir konumda olduğundan bu günde de vatani konularda yabancı ülke ve kültürlerin de desteğiyle olumlu gelişmeler olabilir. Ülke güvenliğinle ilgili konularda da önemli önlemler alınabilinir. Bu arada 08 Nisan günü Merkür rahat ettiği burç olan Koç burcuna iyi bir konuma geçiyor. Merkür Koç burcunda 23 Nisana kadar genelde iyi konumda olacak şekilde kalacağından asker, polis ve güvenlik birimlerini iletişim ve hizmet yönünden olumlu açıda etkileyebilir. Seçim sonuçlarıyla ilgili itirazlarda da önemli bir sonuç elde edilebilinir.
Jüpiter Yengeç burcunda 07, 08, 11, 12 ve 13 Nisan günleri süper bir konumda olacağından bu günlerde vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda genişleme ve başarı olabilir. Yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, Irak, İran, Suriyeli muhalifler, Amerika, vs.) anlayışlı, uyumlu ve koruyup kollayıcı olmaları vatani konuları ve ülke güvenliğiyle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Bu arada Jüpiter hukuki konuları da simgelediğinden bu günlerde hukuki konular da vatani konuları olumlu yönde etkileyebilir.

Mars Terazi burcunda 09 ve 10 Nisan günleri Güneş (Nüfuzlu kişiler, gençler), Merkür (iletişim, bilgi, belge, fikir, yazı, konuşma, işçi ve çalışanların) ve Uranüsün (özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular) de desteğiyle süper bir konuma geçiyor. Böylece asker, polis ve güvenlik birimleri yada aktivistler sosyal ve siyasi konuları olumlu bir yönde etkileyebilirler. Hele 9 Nisan günü Mars haftanın en iyi konumunda olduğundan bu günde sosyal ve siyasi konularda nüfuzlu kişilerin, gençlerin, iletişimin (fikir, yazı, konuşma, vs.), işçi ve çalışanların, özgülükçü ve hümanist kişilerin, plan ve projelerin, teknolojik konuların desteğiyle yeni girişimler yada başlangıçlar olabilir.

Burcunuz ve Devamı için Milliyet Blog Astroloji köşesinden Mediacat2 rumuzlu yazımızı okuyabilirsiniz....
 
Back