09 Nisan Anneleri Bebekler Yatarken Ne Yiyor Gece Nasil Uyuyor?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Arkadaslar 8 bucuk aylik olan kizim gece cok uyaniyor. gunduzde ek gidaya basladigimiz icin eskisi gibi coook sIk olmasa emiyor.ben yatmadan once tatli gibi princunu ile mama yapiyorum.ama oda yeterli olmuyo.gece emzirsemde 4 kere uyaniyoruz.bebegim biberonda almiyor.napabilirim varmi cozum onerisi .daha tok tutan bisey varmi ozel tarifiniz

tesekkurler simdiden :1hug:a.s.

bence acıktığı için kalkmıyo cnm 8 aydan sonra bebekler genelde ya 1 kere ya da hiç beslenmesede olur..ama hepimizin bebeği sık kalkıyo da artık nedenini tam bilemiyorum..diş,gaz,anne özlemi vs...

bence sürekli emziren annelerin
bebekleri geceleri kalkıyo
veya gece emmesinede alışık olan bebekler
genelde kalkıyolar
bnm dr.um emmezse uyandırıpta emzirme demişti
gece emmelerine alışmamsı için
alışmadığı içinde emmiyo
bende 8 de muhallebi
11 gibi emziriyorum
gece boyunca kalkmıyo maşallah

Müge ben de Miray kendi kalkmadan emzirmedim hiç,ama uyanıyor kendisi,o zaman da emziriyorum.Değişiyor yani,bazen 2 bazen 3 kez kalkıyor.Emip uyuyor tekrar.

keremde öyle valla.bende hiç emzirmek için kaldırmadım ama 2-3 saatte bi kalkıyo emmek için.

aslında 2. aydan 6.ayına kadar geceleri toplasam 7-8 kere kalkmıştır emmeye.ama 6.ayından itibaren kalkıyo emmek için.

bu arada kerem emerek uyuyo.bazene kucakta sallayınca uyuyo.

Aynen Zeyno,Miray da 6. ayından sonra başladı uyanmaya geceleri,odasını ayırdık,onun da etkisi var herhalde.

Benim oğluşum ilk 7,5 ay gazı yüzünden uyumadı şimdi de diş çıkardığı için uyumuyor,yani ben yaklaşık 10 aydır uykuya hasretim:teselli:

benım oglumda hıc kalkmıo :))
çünkü biz hiç yatmadık ki
güzdüz uyuruz gece yarasa gibi otururuz.

ben 1 ay öncesine kadar 3 saatte bir kaldırıp emzriyordum.. artık kaldırmıyorum..
kendisi kalkıyor öyle emziriyorum..

bugünlerde de geceleri mız mız bence dişler onu rahatsız ediyor.. yada burnu tıkalı oluyor bazen o rahatsız ediyor..
birde artık uykularında dönüyorlar.. o yüzdende bölünüyor sanırım uykusu...

bende göya odasını ayıracaktım ama.. ayrı kalamıyorum.. aramızda yatıyor sıpa..
bugünlerde de üstünü açmaya başladı....

gülperi bizde senin gibiyiz.. gece yatmadan muhallebi yiyor.. oda bu hafta başladık daha...

ama gece genede kalkıyor..

biberonda almıyor..

benim kızım zaten emmiyo biberonla içiyodu.şimdi bir yaşında ama ben 6 aydır gece 1defa kalkıyom süt veriyom biberonla uyurken içiyoo.onun uyanmasını beklemiyom bazen uyanamadığım oluyo o ağlayınca uyanıp veriyom.zaten şimdi dişçıkarıyo yemek yemiyo gündüz. o sütüde vermesem herhalde ayakta durama.

Back
X