• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Kasım Gebelik Bekleyenler 2

beysaerd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
43
13
3
25
Arkadaşlar merhaba, benim 4 Kasım beklenen adet tarihim. Uygulama 21 Ekimi yumurtlama günü olarak gösteriyordu biz 18-20 ve 23 Ekimi değerlendirdik. Belirtilere hiç girmeyeceğim. Muhtemelen daha önceden de olan PMS belirtilerini ilk defa oluyormuş sanıyorum. 7 gün kala ilk test yaptım tabi ki negatifti. Dün akşam yaptım yine negatifti. Yarın tekrar yapacağım. Benim döngüm yaklaşık 30-31 gün sürüyor. Negatifleri görüp üzülünce ChatGPT'ye anlattım.😀 O da test yaptığım tarihlerde pozitif çıkmasının normal olduğunu söyledi. Yapabileceğim en uygun tarihi 3 Kasım dedi. O zaman bile negatif görebilirmişiz. Uzun lafın kısası bu durumu çok kafaya takıyordum. 8 gün önceden pozitif gören insanlar olduğunu okuyorum. Hamile olmadığımı düşünmeye başladım. Ama şimdi bir umut kırıntısı daha oluştu benim için. Belki hamile değilimdir ama testlerde negatif görme üzüntüsünü kendimi böyle teselli ederek atlatabiliyorum. Siz de kendi döngünüzü paylaşıp fikir edinebilirsiniz. Bir de ChatGPT güzel teselli ediyor 😀 Umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz🥰

Benim de gecikmemin 4. Günü bugün hala regl yok emaresi de yok. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı kasıkta karıncalanma hatta 2 gündür mide bulantım var. Bebe time yaptım negatif. Pazartesi kan vereceğim. Sağ olsun chatgbt iyi teselli ediyor haklısınız :)))

Benim de gecikmemin 4. Günü bugün hala regl yok emaresi de yok. Göğüste hassasiyet kasık ağrısı kasıkta karıncalanma hatta 2 gündür mide bulantım var. Bebe time yaptım negatif. Pazartesi kan vereceğim. Sağ olsun chatgbt iyi teselli ediyor haklısınız :)))
İnşallah güzel haberler alırsınız☺️❤️

Benimde regl 13 ya da 14 Kasım arası ovulasyon dönemimdeyim zaman nasıl geçer bilmiyorum daha zaman var benim için inşallah güzel sonuçlar alırız
Arkadaşlar merhaba, benim 4 Kasım beklenen adet tarihim. Uygulama 21 Ekimi yumurtlama günü olarak gösteriyordu biz 18-20 ve 23 Ekimi değerlendirdik. Belirtilere hiç girmeyeceğim. Muhtemelen daha önceden de olan PMS belirtilerini ilk defa oluyormuş sanıyorum. 7 gün kala ilk test yaptım tabi ki negatifti. Dün akşam yaptım yine negatifti. Yarın tekrar yapacağım. Benim döngüm yaklaşık 30-31 gün sürüyor. Negatifleri görüp üzülünce ChatGPT'ye anlattım.😀 O da test yaptığım tarihlerde pozitif çıkmasının normal olduğunu söyledi. Yapabileceğim en uygun tarihi 3 Kasım dedi. O zaman bile negatif görebilirmişiz. Uzun lafın kısası bu durumu çok kafaya takıyordum. 8 gün önceden pozitif gören insanlar olduğunu okuyorum. Hamile olmadığımı düşünmeye başladım. Ama şimdi bir umut kırıntısı daha oluştu benim için. Belki hamile değilimdir ama testlerde negatif görme üzüntüsünü kendimi böyle teselli ederek atlatabiliyorum. Siz de kendi döngünüzü paylaşıp fikir edinebilirsiniz. Bir de ChatGPT güzel teselli ediyor 😀 Umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz🥰

Merhaba benim dpo 9 bugun ama test yapmaya korkuyorum belirtiler var tabi chatgbtye göre hamile bile sayılırım 😅ama test yapsam mı yapmasam mi tereddütdeyim erken oldugu için

Aynı durumdayız canım benin de bat a 2 gün var. Yazdıklarını okurken dedim ne kadar da ben işte böyle böyle kafayı yiyoruz. Chatgpt bile bana artık vücudunu dinleme gerçekten bırak dedi regl gecikince test yap diyor 😂 halimize bak ya. Şaka maka benim bazal ısım yüksek bugün neredeyse 37 üstünde inşallah yanılmam ama başka hiçbir belirtim yok ama vardı birkaç gün öncesinde şu an vücudum çok sakin yani bu çok anormal geliyor bana ama bir yandan tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum takip edelim bakalım işte. Bende dpo 9 ve 10 da testler negatif çıktı

Merhaba benimde 5 Kasım adet tarihim 3 gündür testlerim silik çıkıyor ama emin de olamıyorum bugün çıkan testimi ekliyorum markası Days doctors
IMG_6446.webp

Back
X