1-2 Ayda 15 kilo verme serüveni başlasın! :)

onunaskibanaxl

Karanfilden bir kız:)
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
43
79
3
27
Selamun Aleyküm,
Foruma az önce kayıt oldum daha önce de sık sık denk geliyordum. Çok tatlı ablalarımız var burada onu fark ettim.
Ben 17 yaşındayım Üniversiteye hazırlanıyorum.
72 kiloyum ve hedefim 15 kilo vermek. İsteyen lütfen benimle başlasın.
Porsiyon azaltarak bol su ile başlamış bulunmaktayım☺️

Hoşgeldin çok gençsin şimdi senin metabolizman cayır cayırdır.istediğn kiloya ulasırsın ama 2 ayda on beş kilo pek inandırıcı gelmiyor bana unutma bır anda almadın o kilolari o kadar kısa zaman dilimi koyma önüne havalar guzelleşti bol yürüyüş ve 3 beyazdan uzak durarak verebilirsin kilolari.inşallah ulaşirsin canım istediğin kiloya :-)

Merhaba hoşgeldin ve diyetinde başarılar dilerim. 2 ayda 15 kilo vermek demek ayda 7,5 kilo vermek demek oluyor. İlk ay için misal 3 kilosu vücudundaki sudan gitse sağlam bir diyet ve hergün sporla toplamda 6 kilo gider sanırım. İkinci ayda 4-5 kilo versen... Gel sen bu diyeti 3-4 aya çıkart 2 ayda 15 kilo sağlıksız olur gibime geldi :)

Merhaba hoşgeldin ve diyetinde başarılar dilerim. 2 ayda 15 kilo vermek demek ayda 7,5 kilo vermek demek oluyor. İlk ay için misal 3 kilosu vücudundaki sudan gitse sağlam bir diyet ve hergün sporla toplamda 6 kilo gider sanırım. İkinci ayda 4-5 kilo versen... Gel sen bu diyeti 3-4 aya çıkart 2 ayda 15 kilo sağlıksız olur gibime geldi :)
aynen öyle çok haklısın.bende ilk ay 8 kilo hedeflemştm kilom faZla olmasna rağmen spor artı diyet 6 kilo vermiştim.birden vermek bencede sağlıksız

Hoşgeldin çok gençsin şimdi senin metabolizman cayır cayırdır.istediğn kiloya ulasırsın ama 2 ayda on beş kilo pek inandırıcı gelmiyor bana unutma bır anda almadın o kilolari o kadar kısa zaman dilimi koyma önüne havalar guzelleşti bol yürüyüş ve 3 beyazdan uzak durarak verebilirsin kilolari.inşallah ulaşirsin canım istediğin kiloya :-)

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm ama sanırım bu gidisle hic veremeyeceğim konuya burdan devam ediyorum :KK68:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umla-dans-ederek-incelmeye-basliyorum.925789/

Olmuyor olmuyor:cry:

Pes etme bak burda çok güzel gunlukler var katil birine yanliz kalmazsın hemde sana ablalık yaparlar canım benim

Back
X