Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne bileyim acikcasi ben de sasirdim bunu duyunca ama sifir ustune cikmasi bile dusuk de olsa deger olarak sayiliyormus yani 5 ten baslamiyormus onu anladim moralim bozuldu bayagi cunku pembe lekelenmem oldu ve devami yok kimyasal gebelikte deger bayagi yuksek oluyormus gec dollenme mi acaba ya da hicbiri mi bilemedim gecikmem olduktan sonra basladi gogus agrisi bel agrisi ay ne olacaksa olsa ya yoksa eger sabaha regl olayim insallah
Canım 0 çıkması ve 4 çıkması neredeyse aynı gibi, 5in altı direkt negatif olarak değerlendirilir doktor neden öyle diyip seni ümitlendirmiş anlamadım ki onlar her olaya vaka gözüyle bakıyor biz tabi ki kendimiz yaşadığımız için daha duygusal oluyoruz. Sen canını sıkma sakın vardır mutlaka bir zamanı, en güzel zamanda gelir bebişin sana inşallah ama ben de hamilelik beklediğim aylarda regli gecikmesi yaşıyordum o yüzden çok iyi anlıyorum hormon testlerin normal çıktıysa malesef bu gecikmeler psilolojik oluyor gebelik beklediğimiz için.
Arkadaşlar da doğru söylüyor yani beklenen adet gecikmesi varsa geç döllenme bile olsa değer 10 un üzerine çıkardı 5 günlük gecikmede ancak o şekilde pozitif anlamlı bir sonuç olurdu