• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum

Monarzuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
25
5
1
Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dedi😅 yani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.

Hiç bişey anlamadım 🤷🏻‍♀️
Ay ben sanki herkes her şeyi biliyormuş gibi anlatmışım anin uzuntusuyle 😅 1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum. Sonra bana özürü agzina yalama yapmissin dedi. 2 haftadır konusmayi kesmiştim bundan once. Şimdi konuşuyoruz böyle dedi işte. Ben de sadece kalbinin kırıldığıni düşündüğüm zaman özür diliyorum dedim. Resmen gözünde gurursuz oldum. Sabah da yine alttan aldım birbirimizi yanlış anladık vs. diye. Ama ben yazmasam hayatta aklına gelmiyorum. Bana zekisin ama problemlisin dedi. Onu bile alttan aldım ben daha ne yapayım ya cidden

Ay ben sanki herkes her şeyi biliyormuş gibi anlatmışım anin uzuntusuyle 😅 1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum. Sonra bana özürü agzina yalama yapmissin dedi. 2 haftadır konusmayi kesmiştim bundan once. Şimdi konuşuyoruz böyle dedi işte. Ben de sadece kalbinin kırıldığıni düşündüğüm zaman özür diliyorum dedim. Resmen gözünde gurursuz oldum. Sabah da yine alttan aldım birbirimizi yanlış anladık vs. diye. Ama ben yazmasam hayatta aklına gelmiyorum. Bana zekisin ama problemlisin dedi. Onu bile alttan aldım ben daha ne yapayım ya cidden
Eeee niye sen kirilsan biye özür diliyorsun? Doğru özür ağzından düşmüyor demekki

Konuşmayı kestikten sonra ilk adımı attığım herkesin bir tarafı arşa değdi.
Yani olmuyor, genelde değişiyorlar ve cüretkar olmaya başlıyorlar.
Ya en başından işleri o noktaya getirmemeli ya da hiç adım atmamalı diye düşünüyorum.

Sürekli özür dilersen kendini tabi değersizleştirirsin. Konuyu açtın diye de özür dilenmez ki :)
Erkek arkadaşın da farkında hep senin özür dileyen alttan alan taraf olduğunun. Bu yüzden umursamıyor ve cepte görüyor. Hep sen yazıyorsun zaten.. Kendine değer ver ve herşeye özür dileme.. Yazma bidaha O yazıp sorana kadar.
O olmasa eksik kalmayacaksın niceleri var dünyada

Eeee niye sen kirilsan biye özür diliyorsun? Doğru özür ağzından düşmüyor demekki
Çünkü birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. O da ozur diliyor bazen ama birinin alttan alması lazım yoksa asla yürümüyor

Sürekli özür dilersen kendini tabi değersizleştirirsin. Konuyu açtın diye de özür dilenmez ki :)
Erkek arkadaşın da farkında hep senin özür dileyen alttan alan taraf olduğunun. Bu yüzden umursamıyor ve cepte görüyor. Hep sen yazıyorsun zaten.. Kendine değer ver ve herşeye özür dileme.. Yazma bidaha O yazıp sorana kadar.
O olmasa eksik kalmayacaksın niceleri var dünyadan
Eskiden ben ona kırıldım sana desem özür diliyordu hemen. Ama şimdi zerresi yok. Yani trip atmıyordum hiç konuşarak çözmeye çalışıyordum. Senin tribine kurban olurum diyordu. Senden başka konuşacağım insan mı var diyordu. Şimdi başkasıyla mi konuşuyor acaba da bana özen göstermiyor hiç.

Eskiden ben ona kırıldım sana desem özür diliyordu hemen. Ama şimdi zerresi yok. Yani trip atmıyordum hiç konuşarak çözmeye çalışıyordum. Senin tribine kurban olurum diyordu. Senden başka konuşacağım insan mı var diyordu. Şimdi başkasıyla mi konuşuyor acaba da bana özen göstermiyor hiç.
Anlarsın davranışlarından. Sen bir süre kendini geri çek. Sana sorunlusun dediğine göre O'nu sıkan davranışların olmuş ya da bahane ediyor olabilir. Şuan yapman gereken O yazmadan yazmamak

Konuşmayı kestikten sonra ilk adımı attığım herkesin bir tarafı arşa değdi.
Yani olmuyor, genelde değişiyorlar ve cüretkar olmaya başlıyorlar.
Ya en başından işleri o noktaya getirmemeli ya da hiç adım atmamalı diye düşünüyorum.
Asker oldugu için isi zaten zor ve alttan alsam daha iyi diye düşünüyorum. Yoksa ben de meraklı değilim. Zaten gergin ben de gergin olursam nası iletişim kuracağız ki diye düşünüyorum.

Anlarsın davranışlarından. Sen bir süre kendini geri çek. Sana sorunlusun dediğine göre O'nu sıkan davranışların olmuş ya da bahane ediyor olabilir. Şuan yapman gereken O yazmadan yazmamak
Ya geri cekilirsem ve hiç yazmazsa diye korkuyorum. Galiba ona gerektiğinden daha fazla bağlandım.

Ne kadar saçma bir iletişim şekli konuyu sen açtın ben açtım ay özür dilerim iyi akşamlar iyi akşamlar , yaşlarınız kaç acaba ?? Her dakika özür dilemende doğru değil kırıcı ve hatalı bir davranışta bulunursan okey ama kendin haklıyken fikrinin arkasında durabilcekken özür dilersen daha çok ilk adımı sen atarsın ilgiyi sen gösterirsin 🫠

Birbirinize göre değilsiniz demek ki uzatmayın bence

Kaybetme korkusuyla olura olmaza özür dilersen kendi değerini kaybedeceksin ama. Birşeyin üzerine ne kadar düşersen geri teper..
Doğru söylüyorsun. Ben onu kırmamak için her cümleme dikkat ediyorum. O bana problemlisin, agzina özrü yalama yapmissin diyor. O kadar kalbim kırıldı ki çarşıda işim vardı bırakıp hemen eve döndüm. Kendimi çok kötü hissettim. Ona eskiden iyi niyetimi suistimal ediyorsun demiştim. Sanki dejavu yaşıyorum.

Ne kadar saçma bir iletişim şekli konuyu sen açtın ben açtım ay özür dilerim iyi akşamlar iyi akşamlar , yaşlarınız kaç acaba ?? Her dakika özür dilemende doğru değil kırıcı ve hatalı bir davranışta bulunursan okey ama kendin haklıyken fikrinin arkasında durabilcekken özür dilersen daha çok ilk adımı sen atarsın ilgiyi sen gösterirsin 🫠
Hayır kısaca konuyu sen açtın ben açtım dedim. Tekrar açıp kavga etmemizi mi istiyorsun mantığına geldi olay. Ve birbirimizi yanlış anladık. Olay baya büyüdü. Sonraki gün yazdığımda sorunları konuşa konuşa çözebiliriz zaten trip atarak çözemeyiz dedi. Bir sekilde kapandı konu. Ama şimdi soğuk yapıyor eskisi gibi davranmıyor.

Asker oldugu için isi zaten zor ve alttan alsam daha iyi diye düşünüyorum. Yoksa ben de meraklı değilim. Zaten gergin ben de gergin olursam nası iletişim kuracağız ki diye düşünüyorum.
Şunu söyleyeyim inan erkekler en bunalımda olduğu zamanda bile istediği kadını alttan alıyorlar.
İki eli kanda olsa derler ya öyle bir şey ama kendilerini alttan alana daha çok kapris yapıyorlar.
Bunu ezbere söylemiyorum, çok şahit oldum bu duruma.

Hayır kısaca konuyu sen açtın ben açtım dedim. Tekrar açıp kavga etmemizi mi istiyorsun mantığına geldi olay. Ve birbirimizi yanlış anladık. Olay baya büyüdü. Sonraki gün yazdığımda sorunları konuşa konuşa çözebiliriz zaten trip atarak çözemeyiz dedi. Bir sekilde kapandı konu. Ama şimdi soğuk yapıyor eskisi gibi davranmıyor.
Sen de üstüne düşme geri çekil arama yazma bir süre

Back
X