Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dedi

yani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.