• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum

Erkek arkadaşınız haklı. Sürekli esip gürleyip özğr dilemek hiç inandırıcı değil. Bir şeye kızdıysanızngeri adım atmayacaksınız hem kız hem özür dile bunun bir mantığı yok ki. Bşr yerden sonra asla ciddiye alınmazsınız. İstediği gibi davranır sonra da dönüp der ki iki küser üçüncü güne özür diler dönersin zaten
Sürekli esip gürleyen biri değilim. Sorunu genelde yüzüne söylerim. Ve istemediğim bir davranışı üst üste uyarmama rağmen sergilemeye devam ediyorsa esip gürlerim yoksa hep kavga etmek hoş bir durum değil.

Ay ben sanki herkes her şeyi biliyormuş gibi anlatmışım anin uzuntusuyle 😅 1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum. Sonra bana özürü agzina yalama yapmissin dedi. 2 haftadır konusmayi kesmiştim bundan once. Şimdi konuşuyoruz böyle dedi işte. Ben de sadece kalbinin kırıldığıni düşündüğüm zaman özür diliyorum dedim. Resmen gözünde gurursuz oldum. Sabah da yine alttan aldım birbirimizi yanlış anladık vs. diye. Ama ben yazmasam hayatta aklına gelmiyorum. Bana zekisin ama problemlisin dedi. Onu bile alttan aldım ben daha ne yapayım ya cidden
Konuşmayı kes mesela?
Sürekli tenkit etmiş, şusun busun demiş, ilgi de göstermiyormuş, neden iletişim kurmak için zorlamaya devam ediyorsun ki?

Ay ben sanki herkes her şeyi biliyormuş gibi anlatmışım anin uzuntusuyle 😅 1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum. Sonra bana özürü agzina yalama yapmissin dedi. 2 haftadır konusmayi kesmiştim bundan once. Şimdi konuşuyoruz böyle dedi işte. Ben de sadece kalbinin kırıldığıni düşündüğüm zaman özür diliyorum dedim. Resmen gözünde gurursuz oldum. Sabah da yine alttan aldım birbirimizi yanlış anladık vs. diye. Ama ben yazmasam hayatta aklına gelmiyorum. Bana zekisin ama problemlisin dedi. Onu bile alttan aldım ben daha ne yapayım ya cidden
Bişey yapma adam sizi empozi etmeye çalışıyor bu ilişki toksik bir hal almış uzamadann kesin irtibatı

Adam sizinle resmen dalga geçmiş. Siz fedakarlık yapmak isteyip özür diliyorsunuz ama size verdiği cevap “enayi misin her şeyde özür diliyorsun” demeye getiriyor. Asker olması her olayla alttan almanızı gerektirmez. Adamın mesleği bu emekli olana kadar yapacak ee evlenseniz ömür boyu özür mü dileyeceksiniz asker diye? Ben adamda değil sizde suç buldum çok taviz veriyorsunuz sonra da neden böyle oldu diye şaşırıyorsunuz. Yüz verirseniz astarını isterler böyle. Çevremde askerle ilişkisi olan arkadaşlarım var adam kızın gözünün içine bakıyor gayet de kızı alttan alıyor. Kendi değerinizi düşürmeyin lütfen.

1.5 ayda böyleyse azıcık daha ilerleyip samimiyet arttığında gelen o gevşeme ile sen düşün. Üzgünüm ama umutsuz vaka🤷‍♀️
ÖZür dileyip düzeltip toplamaya çalışıp emek verme bari emek verdiğin şey bitince daha çok üzüyo insanı. En çok üzülen en çok emek veren oluyo genelde

Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dedi😅 yani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
“Özür “ ağırlığını ve değerini yitirmiş ellerinizde ;)

İlişkilerinizde kendinizden ,sözlerinizden ,davranışlarınızdan emin olarak hareket edip konuşun ki sonrasında oturup düşünmeyin kalbini mi kırdım diye .
Bir de her şeyi irdelemeyi bırakın .
Ayrıca 1,5 aylık ilişki için fazla aktifsiniz .Çabuk tüketmişsiniz .

Yaşınızda epey küçük gibi sanki 🫠

Çok çok büyük bir hata yapmadıkça özür dilerim kelimesini kullanmayın bence,kusura bakmada diyebilirsin.Benim karşımda ki kişide sürekli özür dilerim dese bende o kişiyi ciddiye almazdım

Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dedi😅 yani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
yeni tanisilmis bir narsist beyefendi.baslangicta bu sekilde ufak seylerle ilerlerler .farketmezsin yeni oldugu icin sonra hep alttan almaya devam edersin manipule edilmeyedrvam edersin.uzaklas tehlikeli

Back
X