- 21 Ağustos 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi acemievhanimii
-
Kendinizi kastığınız anda kaslarınız sıkılır ve ilişkiye izin vermez eşinizi itiyor olabilirsiniz bu durumda. Ben de 6 ay bu süreçten geçtim ve kendim üstte olmayı denedim bu şekilde yapabildim bir arkadaşım da kas gevşetici kullanıp öyle yapmıştıEvleneli yaklaşık 1.5 ay oldu bir kaç kez deneme yaptık ama canım acıyor diye biraz ilerleyince durduruyorum Emla krem aldık ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorum vajinusmuyum değil miyim ayırt edemiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz yaşayanlar nasıl atlattınız acaba
önsevişmeyi uzatın biraz. eşiniz önce parmağıyla denesin sonrası gelir.Evleneli yaklaşık 1.5 ay oldu bir kaç kez deneme yaptık ama canım acıyor diye biraz ilerleyince durduruyorum Emla krem aldık ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorum vajinusmuyum değil miyim ayırt edemiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz yaşayanlar nasıl atlattınız acaba
Yorumunuz için teşekkür ederim başka herhangi bir şey yaptınız mı peki birde zaman geçtikçe eşim benden uzaklaşacak diye tedirginim açıkçası böyle bi durum söz konusu oldu muKendinizi kastığınız anda kaslarınız sıkılır ve ilişkiye izin vermez eşinizi itiyor olabilirsiniz bu durumda. Ben de 6 ay bu süreçten geçtim ve kendim üstte olmayı denedim bu şekilde yapabildim bir arkadaşım da kas gevşetici kullanıp öyle yapmıştı
Hayır bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı sonuçta iki kişilik bir şey bu hayatta önümüze neler çıkıyor böyle bir şey için normal bi eş soğukluk göstermez diye düşünüyorum. Başka bir şey yapmadım yani denediğim diğer şekillerde olmadı bu şekilde yapabildim kontrol sizde olunca daha az kasılıyorsunuz bence. Ve canınız acımasın kaygan olsun diye yukarda arkadaşın da dediği gibi direkt bunu yapmayın sevişmeyi uzatın bence deYorumunuz için teşekkür ederim başka herhangi bir şey yaptınız mı peki birde zaman geçtikçe eşim benden uzaklaşacak diye tedirginim açıkçası böyle bi durum söz konusu oldu mu
Teşekkür ederimönsevişmeyi uzatın biraz. eşiniz önce parmağıyla denesin sonrası gelir.
Teşekkür ederim yanıtladığınız içinHayır bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı sonuçta iki kişilik bir şey bu hayatta önümüze neler çıkıyor böyle bir şey için normal bi eş soğukluk göstermez diye düşünüyorum. Başka bir şey yapmadım yani denediğim diğer şekillerde olmadı bu şekilde yapabildim kontrol sizde olunca daha az kasılıyorsunuz bence. Ve canınız acımasın kaygan olsun diye yukarda arkadaşın da dediği gibi direkt bunu yapmayın sevişmeyi uzatın bence de
Yenebildiniz mi yada doktora gittiniz mi bunun içinMerhaba bende de var , malesef olabilirsiniz.
Gitmedim malesef, aynı değşmediYenebildiniz mi yada doktora gittiniz mi bunun için
Bende gitmekten korkuyorum ne kadar sürelik evlisinizGitmedim malesef, aynı değşmedi
Ben ayrıldım, ama evliyken vajinismus vardı. Sonra da zaten doktora gitmedimBende gitmekten korkuyorum ne kadar sürelik evlisiniz
Anladım inşallah İlerde sorunsuz istediğiniz gibi olur her şeyBen ayrıldım, ama evliyken vajinismus vardı. Sonra da zaten doktora gitmedim
Teşekkür ederim ama kendim kitap okuyarak evde egzersiz yapmaya çalışıyorum. Cem keçe vajinismus kitabını mutlaka okuyun. Eşiniz de okusun, en yakın zamanda da cinsel terapiste gidin. Utanılacak hiç bir durum yok, herkesin başına gelebilir. Ben de çok üzülüyordum herkes yapabiliyor ben neden yapamıyorum diye. Aslında bedenimizin koruma refleksi tamamen psikolojik. Umarım siz de iyileşir siniz hemencecik. Ayna egzersizi var, parmak egzersizi bol bol yapın iyi akşamlarAnladım inşallah İlerde sorunsuz istediğiniz gibi olur her şey
Evet o ana kadar sorun yaşamıyorum ama sonrasında birazda olsa canım acıyınca daha çok ağrı olur diye korkuyorum yenemiyorumBeyniniz tehlike olmadığını, güvende olduğunu anlarsa zaten kasları serbest bırakır
Malesef nedeni tamamen psikolojik, cinsel terapiste gitmeyi öneririrmEvet o ana kadar sorun yaşamıyorum ama sonrasında birazda olsa canım acıyınca daha çok ağrı olur diye korkuyorum yenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?