1,5 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum vajinusmuyum ayırt edemiyorum

acemievhanimii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
8
0
1
25
Evleneli yaklaşık 1.5 ay oldu bir kaç kez deneme yaptık ama canım acıyor diye biraz ilerleyince durduruyorum Emla krem aldık ama cesaretimi bir türlü toplayamıyorum vajinusmuyum değil miyim ayırt edemiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz yaşayanlar nasıl atlattınız acaba

Kendinizi kastığınız anda kaslarınız sıkılır ve ilişkiye izin vermez eşinizi itiyor olabilirsiniz bu durumda. Ben de 6 ay bu süreçten geçtim ve kendim üstte olmayı denedim bu şekilde yapabildim bir arkadaşım da kas gevşetici kullanıp öyle yapmıştı

önsevişmeyi uzatın biraz. eşiniz önce parmağıyla denesin sonrası gelir.

Yorumunuz için teşekkür ederim başka herhangi bir şey yaptınız mı peki birde zaman geçtikçe eşim benden uzaklaşacak diye tedirginim açıkçası böyle bi durum söz konusu oldu mu

Yorumunuz için teşekkür ederim başka herhangi bir şey yaptınız mı peki birde zaman geçtikçe eşim benden uzaklaşacak diye tedirginim açıkçası böyle bi durum söz konusu oldu mu
Hayır bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı sonuçta iki kişilik bir şey bu hayatta önümüze neler çıkıyor böyle bir şey için normal bi eş soğukluk göstermez diye düşünüyorum. Başka bir şey yapmadım yani denediğim diğer şekillerde olmadı bu şekilde yapabildim kontrol sizde olunca daha az kasılıyorsunuz bence. Ve canınız acımasın kaygan olsun diye yukarda arkadaşın da dediği gibi direkt bunu yapmayın sevişmeyi uzatın bence de

Teşekkür ederim yanıtladığınız için

Anladım inşallah İlerde sorunsuz istediğiniz gibi olur her şey
Teşekkür ederim ama kendim kitap okuyarak evde egzersiz yapmaya çalışıyorum. Cem keçe vajinismus kitabını mutlaka okuyun. Eşiniz de okusun, en yakın zamanda da cinsel terapiste gidin. Utanılacak hiç bir durum yok, herkesin başına gelebilir. Ben de çok üzülüyordum herkes yapabiliyor ben neden yapamıyorum diye. Aslında bedenimizin koruma refleksi tamamen psikolojik. Umarım siz de iyileşir siniz hemencecik. Ayna egzersizi var, parmak egzersizi bol bol yapın iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…