1.5 cm miyom

Dogununannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
22
45
3
37
Merhaba arkadaslar
Iki aydir adetim cok fazla geliyordu . bu ayda cok az geldi 3. gunum olmasina ragmen siyah ve cok azdi. Doktora çıktım 1.5 cm miyom var alttan ameliyatla alalim dedi. P.tesi bir doktora daha cikicam. Lakin ağrım yok kasiklarimda hafif varla yok arasi bir adet hissi var o kadar. 1 tane ve 1.5 cm miyom. Aranizda yasayan var mi? Yaptigim arastiramlarda ve geciren tanidiklarima sorduğumda bir hekime daha git dediler ve ameliyat cogu doktor onermiyormus, gerek duymuyormus. Hamile kalmayi düşünmüyorum zaten oglum var. Yasayan varsa paylasirsa cok sevinirim

Miyom ile kist farklımı oluyor bilmiyorum ben kist ameliyatı oldum ama benimki 13cm di kocaman yani sezeryan gibi ameliyat oldum bi araştırma hastanesine gitsen iyi olur

4 yıl önce iki tane miyom aldırdım. Birer yumurta büyüklüğündeydiler. Sezeryan izinin hemen üzerinden, yine sezeryan gibi açtılar. Ancak benim günlük hayatımı fazlasıyla etkilemeye başlamıştı. Çok yoğun regl dönemleri+ara kanamalar ve otururken batma hissi artıyordu. Zaten öğrendiğimin 4. Günü ameliyat oldum.bu sürede de 3 doktorla görüştüm. Geçtiğimiz hafta jinekolojik muayene de yine bir miyom olduğunu söyledi hekim. Ama illa alınacak demedi. Biraz izleyelim bakalım dedi.

Eğer günlük yaşantınızı etkileyen bir durum yoksa sizde bekleyin bir süre. Ve bir kaç hekimle görüşün mutlaka. Çünkü benim ilk görüştüğüm doktor rahim alınabilir demişti, ameliyat eden doktorum rahim alınması gibi birşey söz konusu değil dedi. Allah şifa versin hepimize.

Amin cok tesekkur ederim Rabbim sizede sifa versin bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler

merhaba
ne yaptınız karar verebildiniz mi
forumda histereskopik miyoktami için bir başlık açılmamaış ya da ben bulamadım(alttan yapılan opesrayon)
ben yeni geçirdim biraz agrısız ama korkunc degil
genelde o buyuklukte -benim de 1 cm- ilaçla baskılıyorlar
benimki endometriumda oldugundan ve gebelik düşündüğümden alındı

paylaşmak isteedim

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…