- 3 Ekim 2024
- 153
- 36
- 18
- 30
- Konu Sahibi sykangelin33
Evleneli 1.5 sene oldu. Bu zamana kadar kimyasal bile gebelik oluşmadı. İlk zamanlar kafaya çok taktım sonra araya başka sağlık problemleri vs girdi. O dönemlerde gebelik aklımda hiç yoktu. Hani diyorlar ya kafa rahat olunca oluyor diye. Gerçekten eşim de ben de hiç kafaya takmadık o süre boyunca çünkü yoğunluğumuz farklıydı. Şimdi artık yeniden gündeme geliyor, bizden sonra evlenen çocuk sahibi olan herkes bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Bu döneme kadar da defalarca doktora gittim, eşim de gitti. İkimizde de bariz görünen bir problem yok. Artık rahim filmi çektirmek istiyorum. Bakalım nelere olacak...
Ama hiç umutlanamıyorum bile. Şüpheli bir iki adet dönemi oldu. Gecikme vs yaşadım ama ne test verdim ne de yaptım. Nasıl olsa yoktur diye düşünüyorum. Zaten ya o gün ya da ertesi gün regl oluyorum.
Allah'tan ümit kesilmez farkındayım ama beklemek, belirsizlik insanın canını acıtıyor.
Ama hiç umutlanamıyorum bile. Şüpheli bir iki adet dönemi oldu. Gecikme vs yaşadım ama ne test verdim ne de yaptım. Nasıl olsa yoktur diye düşünüyorum. Zaten ya o gün ya da ertesi gün regl oluyorum.
Allah'tan ümit kesilmez farkındayım ama beklemek, belirsizlik insanın canını acıtıyor.