• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 senedir gebelik olmadı hâlâ, ümidimi kaybetmek üzereyim...

sykangelin33

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
153
36
18
30
Evleneli 1.5 sene oldu. Bu zamana kadar kimyasal bile gebelik oluşmadı. İlk zamanlar kafaya çok taktım sonra araya başka sağlık problemleri vs girdi. O dönemlerde gebelik aklımda hiç yoktu. Hani diyorlar ya kafa rahat olunca oluyor diye. Gerçekten eşim de ben de hiç kafaya takmadık o süre boyunca çünkü yoğunluğumuz farklıydı. Şimdi artık yeniden gündeme geliyor, bizden sonra evlenen çocuk sahibi olan herkes bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Bu döneme kadar da defalarca doktora gittim, eşim de gitti. İkimizde de bariz görünen bir problem yok. Artık rahim filmi çektirmek istiyorum. Bakalım nelere olacak...
Ama hiç umutlanamıyorum bile. Şüpheli bir iki adet dönemi oldu. Gecikme vs yaşadım ama ne test verdim ne de yaptım. Nasıl olsa yoktur diye düşünüyorum. Zaten ya o gün ya da ertesi gün regl oluyorum.
Allah'tan ümit kesilmez farkındayım ama beklemek, belirsizlik insanın canını acıtıyor.

Her şey nasip canım ben ona inanıyorum. Bende 17 aydır gebelik İstiyorum bir kimyasal gebelik yaşadım başka gebelik olmadı. Rahim filmi de çektirdim geçen ay. O da temiz çıktı. Hormonlarımda iyi gayet. Esimdede problem yok.. demekki beklemek gerekiyor diyorum ama iki aydır da canım aşırı sıkılıyor. Dediğin gibi ilk başlarda takmiyodum hatta kimyasal gebelik yaşayınca herkes olur dedi arkası gelir dedi gelmedi şimdiye kadar da gelir diye umutla baktım ama artık sanki bende yoruldum kendimi böyle kapattım sanki her şeye bu ay🫤

Kızlar moralinizi bozmayın bende 6 aydır evliyim pcos bar klomene başlattı doktor sizde öyle bir durum olmadı mı

Evleneli 1.5 sene oldu. Bu zamana kadar kimyasal bile gebelik oluşmadı. İlk zamanlar kafaya çok taktım sonra araya başka sağlık problemleri vs girdi. O dönemlerde gebelik aklımda hiç yoktu. Hani diyorlar ya kafa rahat olunca oluyor diye. Gerçekten eşim de ben de hiç kafaya takmadık o süre boyunca çünkü yoğunluğumuz farklıydı. Şimdi artık yeniden gündeme geliyor, bizden sonra evlenen çocuk sahibi olan herkes bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Bu döneme kadar da defalarca doktora gittim, eşim de gitti. İkimizde de bariz görünen bir problem yok. Artık rahim filmi çektirmek istiyorum. Bakalım nelere olacak...
Ama hiç umutlanamıyorum bile. Şüpheli bir iki adet dönemi oldu. Gecikme vs yaşadım ama ne test verdim ne de yaptım. Nasıl olsa yoktur diye düşünüyorum. Zaten ya o gün ya da ertesi gün regl oluyorum.
Allah'tan ümit kesilmez farkındayım ama beklemek, belirsizlik insanın canını acıtıyor.
Benim tam 2 sene sonra oldu kendiliğinden rahim filmi çektirdim eşim 2 sefer test verdi yumurtam büyüyüp çalıyordu her sey normaldi yani femara kullandim 4 ay inofolic combi kullandim 3 ay ama olmadı bir türlü sonra bir ebeye gittim bacaklarıma zeytin yağı ile masaj yaptırdı adet sonrası belime yakı falan yapıştırdık onun faydası olmus olabilir o ay hamile kaldim

Back
X