Bebek İkinci El 1,5 ve 2 yaş erkek bebek

Erkek bebek için harem pantolon, alt üst pantolon ve gömlek takımları, yelek,hırka,mont , yağmurluk elinizde varsa fiyatı ile resim gönderirseniz çok sevinirim . Teşekkür şimdiden.
konumda var ekek bebek 18-24 ay diye baslim link atamadim

sadece 2-3 kez giyildi oğluma boyu küçük geldiği için kullanamadım.Tertemiz sıfırdan farksızdır.1-2 yaşa uygundur.uzunluk 35 cm gögüs 32 cm kol 30 cm fiyatı 35₺

Eklentiler

• IMG_6130.webp
    IMG_6130.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
sadece 2-3 kez giyildi oğluma boyu küçük geldiği için kullanamadım.Tertemiz sıfırdan farksızdır.1-2 yaşa uygundur.uzunluk 35 cm gögüs 32 cm kol 30 cm fiyatı 35₺

Aynı şekilde boyutu benim oğlana küçük geliyor canım.. Elinde buna benzer daha uzun mont var mı??

Aynı şekilde boyutu benim oğlana küçük geliyor canım.. Elinde buna benzer daha uzun mont var mı??
Mont olarak yok ama bunlar var 2 yaş yine sadece 2-3 kez giyildi temiz

Eklentiler

• IMG_6149.webp
    IMG_6149.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6150.webp
    IMG_6150.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6151.webp
    IMG_6151.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6152.webp
    IMG_6152.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
Erkek bebek için harem pantolon, alt üst pantolon ve gömlek takımları, yelek,hırka,mont , yağmurluk elinizde varsa fiyatı ile resim gönderirseniz çok sevinirim . Teşekkür şimdiden.
Merhaba.buradan yukleyemiyorum cok sey var
Watsapp varsa ozelden no verirseniz daha rahat gonderebilirim

Merhaba özelden whatsappiniz varsa yazarsanız ordan resim atabilirim

Back
X