1- 5 yada uzun birlikteligi olanlar aksam esiniz evde oldugunda?

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum

Kitabı odanızda okuyun ikinizde.
Uykusu gelen devrilir yatar.
Herşey normal, kanepede uyuması hoş değil yukardaki yöntemi deneyin.

Kıtap okumak dınlenmek gıbı durumlarda esımle bırarada oluyoruz :) boylesı bana daha dogru gelıyor.. Ortak seyler yapmaya özen gosterıyoruz. Ortak dizimiZ var , h. İçi aksam arkadaslr ve esleri cıkıyoruz varsa onlar mac izler bız sohbet ederız. Yada onlar tavla oynar bz kaynatırız. arada kendı kendıne kalmak iyidir onuda ıhmal etmıyoruz:)

Evli değilim ama çevremde gördüğüm evliliklere göre yorum yapıyorum normal. :) Belli bir zamandan sonra böyle oluyor sanırım. Eşinizin tv izlerken uyuya mı kalıyor, yoksa koltukta mı uyumak istiyor ?

eşim uyuyor ben uyumadım işlerim var biz hiç vakit geçirmiyoruz birlikte haftasonu ve akşamları ben dersaneye gidiyorum eve gelince oğlumla ilgileniyorum ev işleri yapıyorum bize göre siz çok iyisiniz en azından haftasonunuz varmış

Kızım 28 aylık biz 40 aylık evliyiz istersen cevap verebilirim kendimden. Ha eğer yok daha eskisi lazım dersen. Annemle babam 30 senedir evliler maşallah. Akşam olunca beraber tv seyrederler yada kitap okurlar. Meyve yerler,sohbet ederler. Ama birlikte vakit geçitler. Sevdiğim Ada'mla en fazla 60-70 sene birlikteyim tadını çıkartayım :)

bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum

Annemle babam da böyle başladı ayrı oturmaya. Şimdi evde sadece çay istemek için konuşuyorlar... Bence normal degil. eşime bir tv daha alalım dedm. O zmaan ayrı oturururz olmaz annengil gibimi olalım dedi. ha birde kv ve kp de yıllardır hep beraber oturmuşlar hala da otuturlar evlerinde 3 tv var birgün görmedim ayrı oturduklarını

Böle olmasa daha iyi ama...
Maalesef genel bu şekilde normal yani.
Bende çok sorun ediyordum ama artık takmıyorum.
Ayrı odalarda takılıyoruz .
Sadece ayrı yatmıyoruz o kdr.

Bende garipsedim.Eşiyle insanin arasina bu kadar duvarlar örmesi pek doğru gelmedi. Insanlar arada tabiki soluklanmali ama bu ayni odada 2 kisinin nefes alamamasi olmamali sanirim.ortak birseyler bulmali firsatlarda olusturmaliyiz bence. Haftanin 5 günü boyleyse .. ne kaldiki. Yemek filan da ayrimi uyku ayri.. yorgun olmak ayri odalarda durmakmi.. ayni koltukta dinlenseniz olmazmi. Cocuk cok sorunludur ayri aglar eder vs. Ama sirf yorgunluksa sebeb beraberce dinlenin aksam kendinize cocuktan firsat buluyorsaniz esinizle de dinlenebilirsnz. Aranizda problem olmuyormu bu sekilde yasamak memnunmusunz bu durumdan 2niz?

Ayri odalarda takilmak nedir?
Butun gun gormuyorsunuz birbirinizi zaten...
ne yapacaksaniz ayri ayri ama dipdibe yapin....

Şuan iş dolayısıyla yurt dışı görevinde ama buradayken maçı bile beraber izleriz, kitap okuyorsak biri diğerinin dizine yatar öyle okuruz.:KK36:
Ben sofrayı topluyorsam o kahve yapar ,o toplarsa ben yaparım her akşam mutlaka balkonda kahve içip sohbet ederiz.
En büyük hobisi sahibinden arabalara bakmak başlarda ne anladığını anlamasamda bende alıştım beraber bakıp üzerine konuşuruz.Ben 2. üni okuyorum ders çalışırken bi tarafdan öğrendiğim şeyleri onada anlatırım ilgiyle dinler yorum yapar.
Biz daha 2 yıllık evliyiz ondanmı böyle acaba sonraları bizde mi öyle olacağız:110:

benim eşim şuanda bebeğim ayağında uyutmaya çalışırken uyuya kaldı horluyo:KK53:
dışarda biyerlerde değilsek ( ki bebeğim henüz 3 aylk bile değil, birde 4,5 yaşında ablası var) bende boş vakitlerimde çizim yapıyorum. genelde primetime da ben dizi izlerim o oyun oynar:KK70::KK70:
ha 7. yılımız henüz dolmadı:KK60:

Evet normal. Kızımız uyuyunca bi " yehhuuu" çekip napacağımızı şaşırıyoruz.
Önce kahve olmazsa olmazımız, peşinden gelsin KK, gitsin KK.
Eşim de film izler, araştırma yapar vs.
ben gercek birdille kendimi ifade etmek istersem.korkuyorum yani evliligimizi kotuye suruklenmesinden. cinsel anlamda bile birbirimizi istiyor bile olsak gosteremiyoruz. unku kizimiz hep bizimle esim cok yorgun bende okul okuyorum dersler vs. ben onu seviyorum. onunda sevdigini dusunuyorum. ama aklim karisiyor. ogecirdigimiz sureci normal buluyor. ben kendimi kotu hissediyorum arada kalmis. sanki biseyler eksik gibi ne bileyim. bitek biz boyleyiz gibi. cok kaliteli zamanlar gecirdigimiz oldu ama kizimiz buyudukce degisti birseyler butun enerji kizimiza gidiyor.. gencizde kaygi bozuklugu yasiyorum bazen.. esim genedle oyun oynar kendisi iyi bir sirkette Chef cok yogun calisiyor -5 derecede calisiyor.. ve duzenisz onun iside cok seyi degistirdi. gozleri kizarmis eve geliyor. koltukta uyuya kaliyor yorgunluktan kendine ayirdigi zamanda genelde az. hergun 50 kisinin sorununu dinliyor.. ve cok fazla arkadaslarla gezme tozma huyu yok hafta sonu ise baski yok cogu Zaman beaber bazi Zaman ayri seyler yapiyoruz-cok mu bencilim sevgimizi sorgulamaya basladim

Şuan iş dolayısıyla yurt dışı görevinde ama buradayken maçı bile beraber izleriz, kitap okuyorsak biri diğerinin dizine yatar öyle okuruz.:KK36:
Ben sofrayı topluyorsam o kahve yapar ,o toplarsa ben yaparım her akşam mutlaka balkonda kahve içip sohbet ederiz.
En büyük hobisi sahibinden arabalara bakmak başlarda ne anladığını anlamasamda bende alıştım beraber bakıp üzerine konuşuruz.Ben 2. üni okuyorum ders çalışırken bi tarafdan öğrendiğim şeyleri onada anlatırım ilgiyle dinler yorum yapar.
Biz daha 2 yıllık evliyiz ondanmı böyle acaba sonraları bizde mi öyle olacağız:110:
cocugunuz varmi? bizim evliligimiz cok buyuk ozle bir askla basladi. fakat cok buyuk etkenler oldu uucuncu sahislardan ilk seneler cok tartistik. bide cok sohbet ederiz ama konusacak birseyler varsa bos os pek etkili olmuyor.sizin adiniza sevindim ideal evlilik.bende okuyorum dersler cocuk ev is. esimde yogun bir isi var sorumluluk sahibi..

Back
X