1- 5 yada uzun birlikteligi olanlar aksam esiniz evde oldugunda?

cocugunuz varmi? bizim evliligimiz cok buyuk ozle bir askla basladi. fakat cok buyuk etkenler oldu uucuncu sahislardan ilk seneler cok tartistik. bide cok sohbet ederiz ama konusacak birseyler varsa bos os pek etkili olmuyor.sizin adiniza sevindim ideal evlilik.bende okuyorum dersler cocuk ev is. esimde yogun bir isi var sorumluluk sahibi..

cocuk olunca cogu rafa kalkıyo aynen :)

11 yıllık evlıyız.yanı bızde aynı odada cocuk uyuyunca o tv ızler ben telefonda takılırım tek cocugumuz var .kızım 9 aylık calsııyorum. pertım cıkıyor uyuyana kadar 9 gıbı uyur. e konusulup öpüşülüp koklaşılcak bişey varsa yapar köşemize ayrılıırız. çift olabiliriz ama aynı seyelrı sevecegız dıye bı kural yok. insan koca cocuk iş ucgenınden kopup yalnız kalmak ıstıyor bazen. tabıkı herseyi dengede tutmalı

bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum

Benim çocuğum yok ama evlilikte 5. yılı devirdik. Ayrı odalarda ayrı aktiviteleri yapmak ne kadar doğru olur emin değilim tabi. Bir ya da iki saat sen bir şey okursun o tv izler falan sonra yine bir arada olursunuz. ayrı yerlerde sızıp yatma kısmına ise asla katılmayacağım. Kesinlikle yatakta uyumalı. Koltuk koltuktur yatak ise yatak. Birde çoğunlukla kendi zevklerinizin peşine düşünce ortak konulardan konuşma azalıyor ya da sohbet konusu yokmuş gibi geliyor insana iki kelam edilemiyor. Bu yüzden eşinizle sohbet edebilecek ortam yaratmanız çok önemli. Mesela ben eşimle yürüyüş ve kahvaltı yaparken çok sohbet ettiğimizi farkettim. Kahvaltıda yenilip içildiği için sohbet kısa oluyor ama yürüyüş uzun sohbetler yapmak için çok güzel bir seçenek. Bu yüzden kesinlikle yürüyüş yapmaya ikna ediyorum sürekli dışarı çıkıyoruz. İşte böyle...Umarım yardımcı olmuşumdur.

Back
X