K kelebekkk1 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 27 24 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebekkk1 #1 ben sadece bıyık için gidiyordum yaşım 18. 1.5 yıl her ay gitmeme rağmen bitmedi normal mi başka bir lazer yerine i geçmeliyim ?
ben sadece bıyık için gidiyordum yaşım 18. 1.5 yıl her ay gitmeme rağmen bitmedi normal mi başka bir lazer yerine i geçmeliyim ?
M meltemkirlangic Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 277 Emoji Skoru 89 Puanlar 28 Yaş 32 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebekkk1 #2 kelebekkk1 .!.: ben sadece bıyık için gidiyordum yaşım 18. 1.5 yıl her ay gitmeme rağmen bitmedi normal mi başka bir lazer yerine i geçmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız cihaz markası ne geç biten bir bölge ama uzun sürmüş kaç günde 1 gidiyorsunuz?
kelebekkk1 .!.: ben sadece bıyık için gidiyordum yaşım 18. 1.5 yıl her ay gitmeme rağmen bitmedi normal mi başka bir lazer yerine i geçmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız cihaz markası ne geç biten bir bölge ama uzun sürmüş kaç günde 1 gidiyorsunuz?