1,5yıllık evlililk ve çok soguk bir eş

ya sende ne kadar cana yakın bir insan olursan ol
sonuçta bu durum sana yapılmış bir hakarettir
moralin bozulmuyor mu, nasıl gevşeyebiliyorsun hemen
eminimki sen sırf huzursuzluk olmaısn diye hemen düzeliyorsun.
peki ama sizin bu durumda cinsel hayatınız nasıl oluyor
çünkü eşin seni ev arkadaşı gibi bile görmüyor bence
insan ev arkadaşıyla bile hayatı paylaşıyor
sizde paylaşım adına hiç birşey yok belliki
hayatı paylaşamıyorsak, zevki de paylaşmayalım de uzak tut kendini
(bekara karı boşamak kolaydır deselerde, valla çok sinirlendim eşine)

flört döneminde hiç böyle deildi derlerya dereyi gecene kadar aynen böyle oldu çok denedim bende ona karşı soguk olmayı ama ben pek beceremiyorum ben çok sıcakkanlıyım iki gün yapsam diger gün hemen öpüyorum sarılıyorum kendimide tutamıyorum ne yapıcam ben

sen bu kafayla tabi uzaklaştırırsın adam biliyor.bu dünya kanunu böle kacan kovalanırm naparsa yapsın senin 2 gün sonra yanına gidip süt liman olacağını biliyor bu dünya böle kacan kovalanır onsuzda yasayabileceğini ona hissettir.birazda sen kac bak nasıl değişiyor kaybetme korkusunu yasatmalısın.yoksa bu ilişki daha kötüye gider iyiye gitmez ccanım

Son düzenleme:
sen bu kafayla tabi uzaklaştırırsın adam biliyor.bu dünya kanunu böle kacan kovalanırm naparsa yapsın senin 2 gün sonra yanına gidip süt liman olacağını biliyor bu dünya böle kacan kovalanır onsuzda yasayabileceğini ona hissettir.birazda sen kac bak nasıl değişiyor kaybetme korkusunu yasatmalısın.yoksa bu ilişki daha kötüye gider iyiye gitmez ccanım

evet bende artık uzaklaştım buda onun farkında 3 akşamdır onunla yemek yemiyorum ben açıkmadım diyorum dün akşam sen benimle neden yemek yemiyorsun dedi ben bu aldıklarımızı ikimiz için aldım ikimiz yicez diye kaç akşamdır böylesin neden yemiyosun zaten çok zayıfladın dedi zorla otutturdu beni yani artık farkında benim ondan uzaklaştıgımın

ya sende ne kadar cana yakın bir insan olursan ol
sonuçta bu durum sana yapılmış bir hakarettir
moralin bozulmuyor mu, nasıl gevşeyebiliyorsun hemen
eminimki sen sırf huzursuzluk olmaısn diye hemen düzeliyorsun.
peki ama sizin bu durumda cinsel hayatınız nasıl oluyor
çünkü eşin seni ev arkadaşı gibi bile görmüyor bence
insan ev arkadaşıyla bile hayatı paylaşıyor
sizde paylaşım adına hiç birşey yok belliki
hayatı paylaşamıyorsak, zevki de paylaşmayalım de uzak tut kendini
(bekara karı boşamak kolaydır deselerde, valla çok sinirlendim eşine)

tabiki moralim bozuluyor dedigin gibi evde huzursuzluk olmasın diye gevşiyordum ama artık öyle deil daha yanaşıp öpmek koklamak yok kendi yanaşıyor farkında benim ona çok kırgın oldugumun benle hiç muhabbet etmeyen adam dün akşam neler söyledi yemekte diger yorumumu okursan görürsün bende şaşırdım ama aynı bu yola devam

Back
X