• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.70 boyunda 52 kilo olana kadar :)

EmmaAutumn

Saygı ve nezaket en büyük erdemlerdir
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
968
287
43
Merhaba,
Bir süre aktif olarak günlük tutmuştum burada ama sonra uzunca bir ara verdim. Eski günlüğüm şu linkteydi: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/40-kilo-verme-yolunda.826043/

Kilomda değişiklikler olduğu için ve kilo verme serüvenimde yeni bir soluk istediğim için yeni bir günlük açmak istedim.

Boyum: 1.70
Şu anki kilom: 88
Başlangıç: 93
Hedef: 52 (34-36 beden inşallah)

Biraz da diyetimden bahsetmem gerekirse, sadece mümkün olduğunca yediklerimi azaltıp bolca hareket etmeye özen gösteriyorum. Yediklerimin değil ama sporla yaktığım kalorilerin fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorum :)

Hedefim de böyle bir görüntü :)

2dqtysj.jpg

Ah ah 52 nerede o günler:110:
Boyumuz kilomuz aynı sayılır 1.68 81.9 um şuan. Bende yediklerimden kısmaya hareket etmeye birde akşam erken yemeye çalışıyorum genel olarak özel bi diyetim yok. İnş başarırız 5 li rakamları görürüz :KK49:

Tatlitambak uyguladigin diyet listesi var mi

Tatlitambak uyguladigin diyet listesi var mi

Yok canim. Bir listeye bagli kalamiyorum. Be zaman denessem hep husranla sonuclaniyor. Simdilik dikkat ettigim sey
meyve yi sabah kahvaltidan once tuketmek
kahvaltimi krallar gibi yapmak
ara olarak beni tutan acligimi cok guzel bastiran sekersiz nescafe
aksam da cok cok hafif tutuyorum.
Su icmede sıkıntim yok. Bebek emziriyorum 16. Ayinda ve 15 gundur kilom takildi 82.2 gram oynamiyor. Inatlastik.yenecem onu ama:) gunluk 2 fincan da botki cayim var. Bu arada kacamaklarim da oluyor yani...

Benim de boyum 171 kilom 82.2 canim. Bu arada tekrardan hoşgeldin EmmaAutumn EmmaAutumn takipteyim artik. Ne zaman doneceksin diye bekliyordum.
Merhaba tekrardan :) evet baya ara verdim, aslında son 1 ay hariç pek de abartmamistim ve kilom çok da fark etmemişti ama özellikle son 1 haftadır deli gibi yemeye başlayınca 'bu is böyle olmayacak' dedim :) bir de asure ayı, kazan kazan kepçe kepçe asure yemeye başlayınca kırmızı alarmlar çaldı bende, kendimi burada buldum :)

Ah ah 52 nerede o günler:110:
Boyumuz kilomuz aynı sayılır 1.68 81.9 um şuan. Bende yediklerimden kısmaya hareket etmeye birde akşam erken yemeye çalışıyorum genel olarak özel bi diyetim yok. İnş başarırız 5 li rakamları görürüz :KK49:

Inşallah!! Çok istiyorum bunu ama 5 kilo verip 3 kilo ala ala çok da büyük farklar yaratamiyorum :) Aslinda surekli bir şeyler yapma derdinde ve sürekli kontroldeyim ama arada ipin ucu bir kaçıyor ... 3 ayın emeklerini silip süpürüyor :)

Diyet günlüğüm yok Spor için bi günlüğümüz var. Diyet konusunda hiç tutarlı olamıyorum hep kaçamak halindeyim. Motive olmanın yollarını arıyorum.

1. GÜN
  • 40 gr ekler: 100 kcal
  • 250 gr/2 adet mandalina: 128 kcal
  • 5 dilim ekmek: 400 kcal
  • 3 kase tarhana çorbası: 300 kcal
  • 1 küçük muz: 72 kcal
  • 60 gr sandviç kraker: 300 kcal
  • 1 büyük kahve: 0 kcal
TOPLAM: 1300 kcal

Günlük Yürüyüş: 10 km

2wgzu43.png

Bugün ancak 10 km yuruyebildim ama yeterli değil, en kısa zamanda günlük 15-20 kmye çıkarmaya düşünüyorum :)

Diyet günlüğüm yok Spor için bi günlüğümüz var. Diyet konusunda hiç tutarlı olamıyorum hep kaçamak halindeyim. Motive olmanın yollarını arıyorum.

Motivasyon sorununu zaman zaman ben de yaşıyorum ama buraya gelince daha bir motive oluyorum sanki :)

Şu bacakların inceligine, güzelliğine bakar misiniz :) Benim için günün motivasyonu :)

qxtjjp.jpg

Back
X