Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni gun transfer olmuşuz canmPerşembe günü transfer oldum sizde durumlar nasıl
Siz nerde oldunuzAyni gun transfer olmuşuz canm
Ben adanadaSiz nerde oldunuz
Var mı belirtiniz çok tedirginim bendeAyni gun transfer olmuşuz canm
Kaçıncı gün sizin kiBen adanada
Bende İstanbul’da oldum . Normalde Ereğli’de yaşıyorumSiz nerde oldunuz
Kacinci gun embriyosu oldnuz kalitesi nasildiBende İstanbul’da oldum . Normalde Ereğli’de yaşıyorum
5.gun 4aa kalite canm senin?Kaçıncı gün sizin ki
Benimde 5. Gün 4bc5.gun 4aa kalite canm senin?
Hic belirtim yok canmVar mı belirtiniz çok tedirginim bende
3 aralık transfer oldum. 5. Gün 4aa dondurulmuş embriyoPerşembe günü transfer oldum sizde durumlar nasıl
Belirti yok ben dün sabah test yaptım çıkmadı3 aralık transfer oldum. 5. Gün 4aa dondurulmuş embriyo
Belirti yok henüz. İlaçların etkisi göğüste hassasiyet var. Siz de durumlar nasıl test yaptınız mı
Kanda öğrenmek en güzeli sanırım tabi sabredebilirsek o güne kadarBelirti yok ben dün sabah test yaptım çıkmadı
Ay bence var gibi kan testi verin dondurulmuş mu yoksa taze transfer miArkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum
Ben de salı günü transfer oldumPerşembe günü transfer oldum sizde durumlar nasıl